tedi1 написа:rendo написа:Аааааааа нема такива работиДано всичко да е на майтап, щото иначе окончателно се отчайвам от простотията на някои нашенци. Къде сме тръгнали с тоя народ към Европата...
Аз ще ви кажа много хубав подход към комшии - на горе по етажите сипваш МРТ в най студените дни на зимата тъй като в трабите е топло и влажно а МРТ-то е по леко и лепливо и залепва по повърхността на трабите и после цяла нощ се изпарява нагоре и ако малко е по лабава канализацията (както е почти на всякъде) и С-ките не са съвсем плътни комшиите отварят прозорците и цяла нощ зъзнат щото иначе ще се издушат от миризма ........
След няколко такива добросъседски прояви има яко скандали след няколко нощи като се намръзнат и започват да обръщат другата страна на медала
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти мен прост ли ме наричаш ........
Кой те знае и тебе ...... нищо чудно и да си като повечето позйори дето си изхвърлят ползваните капути от балкона .......
И после викат леле как може да се изхвърля боклука през прозореца
Ако си ми комшия и се опитваш да ми се качиш на главата както беше в описани случай ...... ще научиш много повече изобретения от които няма спасение докат ти не дойде акъла......... ..... само малък жокер ще ти дам не можеш да си представиш колко ползотворен може да бъде един електрожен