• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
rendo - специалист
tedi1 написа:
rendo написа:
Аааааааа нема такива работи
Аз ще ви кажа много хубав подход към комшии - на горе по етажите сипваш МРТ в най студените дни на зимата тъй като в трабите е топло и влажно а МРТ-то е по леко и лепливо и залепва по повърхността на трабите и после цяла нощ се изпарява нагоре и ако малко е по лабава канализацията (както е почти на всякъде) и С-ките не са съвсем плътни комшиите отварят прозорците и цяла нощ зъзнат щото иначе ще се издушат от миризма ........
След няколко такива добросъседски прояви има яко скандали след няколко нощи като се намръзнат и започват да обръщат другата страна на медала

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дано всичко да е на майтап, щото иначе окончателно се отчайвам от простотията на някои нашенци. Къде сме тръгнали с тоя народ към Европата... :cry:

Ти мен прост ли ме наричаш ........
Кой те знае и тебе ...... нищо чудно и да си като повечето позйори дето си изхвърлят ползваните капути от балкона .......
И после викат леле как може да се изхвърля боклука през прозореца

Ако си ми комшия и се опитваш да ми се качиш на главата както беше в описани случай ...... ще научиш много повече изобретения от които няма спасение докат ти не дойде акъла......... ..... само малък жокер ще ти дам не можеш да си представиш колко ползотворен може да бъде един електрожен :lol: :lol: :lol: :lol:
Petyr - специалист
rendo написа:
..... само малък жокер ще ти дам не можеш да си представиш колко ползотворен може да бъде един електрожен :lol: :lol: :lol: :lol:
рендо, доста си назад. Във Враца съседи зи палиха колите, заради паркоместа. В Пловдив бяха на второ място, с нарязване на гумите на стотина коли, но после бързо взеха челното място, след като един "симпатяга" започна да стреля от терасата си, по паркираща пред къщата му кола, с 4 души в нея.

Ти със заварена входна врата плашиш... Има доста да се учиш, как се плаши в България...
rendo - специалист
Petyr написа:
rendo написа:
..... само малък жокер ще ти дам не можеш да си представиш колко ползотворен може да бъде един електрожен :lol: :lol: :lol: :lol:
рендо, доста си назад. Във Враца съседи зи палиха колите, заради паркоместа. В Пловдив бяха на второ място, с нарязване на гумите на стотина коли, но после бързо взеха челното място, след като един "симпатяга" започна да стреля от терасата си, по паркираща пред къщата му кола, с 4 души в нея.

Ти със заварена входна врата плашиш... Има доста да се учиш, как се плаши в България...
Заварената входна врата е клише
Ето ти казваш че зарад такива като мен няма да отидем в европа ама то не е май само зарад таквиа като мен ми и зарад такива като теб дето вуображението им не може да разиграе един електрожен......
Savov - специалист
Ей, хора, оспамили сте ми темата. Не правете така със съседите. Съседа - пръв брат. Миналото лято жена ми беше малко бременна. Всяка вечер съседите си правеха скара на двора и за да не стане нещо на жена ми и изпращаха по една чиния с месца. На нея обаче и се гадеше, та аз намазвах от цялата ситуация. Няма нищо по-добро от добри съседи.
rendo - специалист
Савов е ти имаш съседи за завиждане !

Ето значи още един добър довод да си направиш барбекюто сега ти ще даваш месценцето те ще идват с дамаджанката :partyman:
Абе то хората са си го казали " Добър съсед, по-добре от брат."
А за барбекюто ти - :shock: феноменално е. Забрави за "клапа за въздух" и т.н. Просто му пробии няколко дупки отдолу и/или отстрани ниско. И си готов.
И още един съвет - мажи скарата с мазнина преди да сложиш месото на нея.
А комщиите дето се сърдят.... :lol: :lol: :lol:
Ще се сърдят, много ясно. И ти да си си сготвил постен бобец и да ти мирище на свинска пържолка и ти ще се сърдиш... :-D
  • 1
  • 2

Тема "Балконско барбекю почти за 1 лев." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: