Нека намерим най-тънките цени.
mgbagera - специалист
Докопах перфоратора :-D Взех и от свредлата на 45см ама са криви та направо ще ти потрошат ръцете #-o Тези по дебелите са що годе прави ама тънките....

Свредлата подлежат ли на рекламация, в смисъл мога ли да ги върна и да си взема парите или да купя нещо друго на тази цена ?
methaa - помощник
mgbagera написа:
Докопах перфоратора :-D Взех и от свредлата на 45см ама са криви та направо ще ти потрошат ръцете #-o Тези по дебелите са що годе прави ама тънките....

Свредлата подлежат ли на рекламация, в смисъл мога ли да ги върна и да си взема парите или да купя нещо друго на тази цена ?
Ако можеш, виж дали се движи патронника назад-напред при режимите къртене и къртене с пробиване.
Фърбата - специалист
mgbagera написа:

Можеш да ги върнеш в рамките на 1 месец. Връщат ти парите без да те разпитват защо и т.н. Даже може да ги върнеш във всеки магазин на Lidl, а не оттам, откъдето си ги купил. Задължително трябва да представиш касовата бележка.
mgbagera - специалист
methaa написа:
Ако можеш, виж дали се движи патронника назад-напред при режимите къртене и къртене с пробиване.
Ето: https://youtu.be/9hd8gSHfY8o
Фърбата
А относно връщането не е ли 7дни ?

П.П: Колко грес се слага на свредлата преди работа ? На всяко ползване ли се слага и по колко или веднъж на няколко използвания ?
Фърбата - специалист
http://www.lidl.bg/bg/Client_information.htm
"да върнете закупени нехранителните продукти в рамките на 1 месец срещу представяне на касов бон"
vasko9999 - специалист
hakama написа:
Офтопик:
Някой да си е взел сокоизтисквачката (по-миналата седмица) - интересува ме рандемана :drinkers:
Аз я взех,нямам опит с други маркови сокоизтисквачки и не мога да ги сравня.От 1.3 кг ябълки искара 500 гр. сок,от 1,5кг грейпфрут съответно близо 1 литър сок.Но всичко зависи от това колко са сочни плодовете.Иначе отпадъка не е много сух или поне аз очаквах да е почти сух,нещо като каша е.Относно мощност има си достатъчно,а после си има доста миене.
mgbagera написа:

Аз също си купих перфоратор Parkside 1050W B2 и забелязах, че има голям луфт между свредлото и патронника. Предполагам, че всички бройки са така и едва ли ще ми го сменят. Та по въпроса със "кривите" свредла, перфоратора бие със всички свредла, дори и с късите, поради по-горе упоменатия луфт. Нямам маркови свредла, за да пробвам дали не е от шийката на тези от комплекта. Ако се наклони вертикално надолу перфоратора със свредлото и спира биенето. Много калпава изработка има този патронник, дано поне останалата част да е читава.
monster18 - специалист
И аз най накрая взех перфоратор изглежда качествена изработка и доста масивен .
methaa написа:
mgbagera написа:

Патронника се движи напред-назад при къртене и къртене с пробиване. Пробвал съм лек перфоратор на Райдер и там е така. При марковите перфоратори не знам как е.
cat - специалист
Перфоратор е наличен в Лидл Равда. Аз си вземах секачи не са лоши но са много малки , отсякох едно парче шина нямаше видими следи по секача

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: