Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sardaesox - напреднал
Това са интересни хрумвания, искам да ги видя научно обосновани все пак. А медните тръби не екранират ли също? С медно фолио имам екранирана апаратура и добре си се получава. Стана ми интересно и цъкнах и по чуждите сайтове за water magnetic treatment. Ами, как да кажа - нищо смислено (по мое) мнение не видях. Може и да не знам как да търся,нямам представа.
torbalan - Дървен философ
ivanovbg написа:
...Балък - това е човек който мисли, че е внимавал в училище и не могат да го излъжат!...
Мен ма излъгаха преди двайсе и неколко години :)

От тогава трудно се връзвам ;)
sardaesox написа:
...Стана ми интересно и цъкнах и по чуждите сайтове за water magnetic treatment. Ами, как да кажа - нищо смислено (по мое) мнение не видях...
Прекалено сериозно вземаш темата. Виж му последното изречение в изказването :)
sardaesox - напреднал
Е, то и аз по - скоро се шегувах. Минаха ми през ума някои нови термини от рода на "Геомагнитно омекотяване", Южнополюсен омекотител и на ей такива неща, ама то беше много късно и ми се спеше :D
Честно да си призная след толкова четене по темата почнах повече да се обърквам. Теории много мнения също. С мой познат говорихме за стъклените паравани за баня като обясних че искам матиран за да не става много на капки от водата, при което той заяви че има такъв магнит сложен след водомера и няма проблем с отлагането на котлен камък по смесители душове и кабини. Та това ми беше идеята все пак не е много скъпо нещо ако върши работа. Благодаря за информацията.
sstefanov - майстор
В Lidl има за препарат зз душ-кабини за 2.50лв. Върши чудесна работа!
gechev - специалист
Сисо, действай, имам такава джаджа във фабриката. Парогенератора няма ръжда и не мога да се начудя. За магнити ми казаха, че има но джаджата действа разбивайки молекулярните връзки на водата на кавитачен принцип и тя става страхотен разредител. Кафето става супер ароматно, боба много бързо увира, ама най големия таш.. к, че веднъжнаправих с тази вода кисело зеле и втаса за седмица и половина. Изхвърлих почти половината след месец защото не очаквах такава скорост. На който и приятел съм му препоръчвал джаджата е благодарен, че котления му камък става кал.
sardaesox - напреднал
Разбива молекулярни връзки?!! Енергията на връзката в молекулата на водата е доста ниска дай линк на това чудо :D
DundyTheCroc - майстор
Звучи интересно, фен съм на ароматното кафе, чакам линк :)
radius - майстор
Само не намесвайте лекуването с магнитно поле, щото си е съвсем легално и научно обосновано, далеч преди появата д-р Ливайн.

Тема "Магнитен преобразувател за вода?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: