Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
bigdragon - майстор
crez написа:
......
Снимката е в горния ми пост, над чертежа.
Това е снимка от 2014 година в руския сайт umeltsi.ru, аз питам за снимка на твоята ножова глава...
crez - майстор
bigdragon написа:
crez написа:
......
Снимката е в горния ми пост, над чертежа.
Това е снимка от 2014 година в руския сайт umeltsi.ru, аз питам за снимка на твоята ножова глава...
Нямам моя снимка, ама съм я правил по чертежа и изглежда същата :? Не знам какво променя нещата това.
mitko64 - майстор
Аз вчера правих възстановяване на една глава за Щил- Аutocut 40-2. Беше се изтъркала отгоре капачката, изпадаше пружината и се пълнеше с почва през дупките. Купих нова глава, но нещо много остри, металните палци, където отпускат кордата и 3мм. , квадратната я късаше през 10 минути. Та на старата изрязах едно капаче неръждавейка от стара кафемелачка, отгоре по- дебела шайба, и всичко закрепих с винтове неръждаеми 3,5Х40 в местата с най- дебела пластмаса, на кръст с 4 винта. Видимо изглежда ОК, като пробвам да кося, ще видя дали има вибрации.
xpro-kb - напреднал
Прикачен файл:
93237490_6_800x600_ekont-0lv-klipche-blackdecker-gl301-.jpg
93237490_6_800x600_ekont-0lv-klipche-blackdecker-gl301-.jpg (36.05 KиБ) Видяна 1063 пъти
Какво да правя с тримера, ако това бялото палче се счупи едва ли има глава за монтаж директно на оста на мотора ,ако има ме извинете за невежеството :prayer:

Тема "Глава за корда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: