Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kolev_k - специалист
А някой не се ли сеща че под дъските на масата има траф с отворен магнитопровод и индуктира напрежение и ток в намотката,а магнита и "антенката" са само за заблуда?Някой и друг смд диод и готово.Още довечера ще я пробвам постановката и ще докладвам.
hidrazin - майстор
kolev_k написа:
А някой не се ли сеща че под дъските на масата има траф с отворен магнитопровод и индуктира напрежение и ток в намотката....
Не се хаби. Под масата няма нищо. Поне да беше изгледал клипа. А какво ще кажеш за когато го разкарва във въздуха или стои на ламаринения капак на кофата за боклук?
:partyman:
todortv - майстор
kolev_k написа:
....а магнита и "антенката" са само за заблуда?......
Това е вярно! :lol:
BAlexandrov - специалист
Ето за светодиодите - пича си ги е пуснал https://plus.google.com/photos/11639842 ... 0631518593
ktamen - специалист
Авторите на такива клипчета печелят пари от това, че такива, като нас, ги гледат по 10 пъти. В тази връзка, темата никак не ми харесва.
Не виждам проблем в лампата пак да се набутат батерии и светодиоди. И копче за пускане.
petromaniq - специалист
Ами то тази тема не е изобщо за този раздел. Чудя се защо съвремените илюзионисти наблягат на жици и магнити. Ама баламите вече не се връзват на "тука има-тука нема" та затова :-D
bulhomes2 - майстор
ktamen написа:
Авторите на такива клипчета печелят пари от това, че такива, като нас, ги гледат по 10 пъти.
Я обясни как става това, че да почваме и ние! Гледам, че имам един клип с 13 000 показвания в тубата и няколко с по 6, ама никой не каза, че ш дава пари. ..засега...
ktamen - специалист
Може да продаваш реклами или просто да получаваш пари от Ютюб. За подробности попитай чичо Гошо. Или погледай малко руски клипчета и цъкни на твърде популярното каре с надпис: "Как да заработваме пари от Ютюб"
bulhomes2 - майстор
Виж ся. Т'ва а форум за взаимопомощ. Тука кат' знаем нещо го споделяме и не караме некой да търси чичо си или леля си да му казвала нещо. Ако това, което твърдиш е истина - разясни я, а не да е с приказки от сорта "Аз не съм ял кебапче, ама братовчеда познава един дето бил ял".

Тема "От нек'ва жица нек'ъв ток излиза. Верно ли е това?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: