Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
The_FAN - специалист
Spaidy написа:
Според мен спокойно може да каже 1500 за това таванче. Успех колега. Добре свършена работа. Поздравления и от мен.
Нагло....:)
Поне и осветлението му купи в тая цена :) Балъците могат да влязат последни в червената книга ма не се срещат толкова често...
petrov_ - специалист
pesho написа:
И аз така. :shock: ... колегата се гъбарка-не разбрахте ли...сверява часовника...Радо,ти тея неща ги надушваш от 100 км, пък ся се хвана...аз го разконспирирах още на първия таван..ако това го е правил човек,дето е направил само 2 тавана-аз ще си изхвърля инструмента в Марица...Petrov,сложи ръка на сърце и признай..иначе добра работа
ХВАЩАЙ ИНСТРУМЕНТИТЕ И НАПРАВО В РЕКАТА ТОГАВА.Не знам защо не вярваш.Аз се занимавам с търговия и между другото реших да се пробвам на на брат ми на апартамента после на другият ми брат и накрая последният е моя.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
petrov_, некои работи нема какво да се обясняват. А за ръцете ти (с главата), ЕВАЛА!
kaltchevmg - специалист
Браво оригинален е! Имаш фантазия.
pesho - специалист
petrov_ написа:
pesho написа:
И аз така. :shock: ... колегата се гъбарка-не разбрахте ли...сверява часовника...Радо,ти тея неща ги надушваш от 100 км, пък ся се хвана...аз го разконспирирах още на първия таван..ако това го е правил човек,дето е направил само 2 тавана-аз ще си изхвърля инструмента в Марица...Petrov,сложи ръка на сърце и признай..иначе добра работа
ХВАЩАЙ ИНСТРУМЕНТИТЕ И НАПРАВО В РЕКАТА ТОГАВА.Не знам защо не вярваш.Аз се занимавам с търговия и между другото реших да се пробвам на на брат ми на апартамента после на другият ми брат и накрая последният е моя.
Не вярвам ,защото работата е много добра,даже отлична-достойна за уважение...Пък съм виждал и стотици начинаещи-е ,нито един не евзел и ей тъй да направи такива тавани..Не ,че е нещо супер сложно,ама всеки минава през едни същи етапи на набиране на опит и всички правят едни и същи грешки на новобранеца.Като при малките деца,нали знаеш,винаги разменят обувките ,колкото и елементарно да е за един голям човек...а при теб не видях никакви грешки-и видиите даже акуратно през еднакво разстояние-въобще лъха на професионалист..Та затуй не вярвам..А и нека колегите да кажат,колко рабтници са имали такива-от улицата и веднага такава работа..Аз съм сигурен,че нито един..Ако си професионалист и те есрам да се похвалиш.. :? Кажи:-Пичове,ей тва правя аз...да ти кажем:-Евала ..
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Комуникирал ли си по някакъв начин с човеци, с КИ над 150?
pesho - специалист
n_a написа:
Комуникирал ли си по някакъв начин с човеци, с КИ над 150?
Към мен ли е въпроса ? Комуникирам с най-различни хора,но тук не е само до КИ..Значи аналогията ,която дадох с децата..Има деца надарени ,с големи умствени способности,надхвърлящи връстниците си,но уви....пак левия крак в дясната обувка...уф,не ми се спори вече -ако ще да е 1-ви,ако ще 1001-ви таван-все ми е тая......виж тва http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 5078f2e789
ppeettiioo - специалист
Ето снимки от обекта на които работя .ГК не е мое дело ,но ми харесва(аз съм по плочките)
ppeettiioo - специалист
снимките

Прикачен файл

Изобр007.jpg
Изобр007.jpg (42.85 KиБ) Видяна 5266 пъти

Тема "още едно творение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: