parketmilanov написа:Тес топузи трудно се местят от обект на обектАз не ходя по обекти, иначе си прав, това е стационарно за работилничката
ина че да с 2 те ръце

parketmilanov написа:Тес топузи трудно се местят от обект на обектАз не ходя по обекти, иначе си прав, това е стационарно за работилничката
ина че да с 2 те ръце
colyo написа:И аз да се похваля........снощи се сдобих сЧестито! Предполагам е 160 амперов както е на надписа?.Прикачен файл:Kpower_Welding_ARC_160_2.jpg
Невероятно е колко душа има тази малка шпинга. Ходих да направя тест-драйв на същата машинка при един приятел и стопих няколко електрода. Не се мръщи дори и с 4-ка електроди.
Сега чакам да ми пристигне .........и съм оборудван от всякъде.Прикачен файл:Untitled.jpg
Прикачен файл
Прикачен файл
valentino_g написа:Обаждах се в Макита България,но от там ми отговориха че не мога да ги регистрирам тук,след като не са закупени от БГ.Въобще как стоят нещата с гаранционното обслужване?Ползваш си стандартната една или две години(за физически лица) гаранция с гаранционната карта и документ за покупка в България. Удължената гаранция е само за машини закупени в дадена държава и регистрирани в същата.
ZEDYCUS написа:Първо честито!.Това само за Макита ли важИ, или за всички?
Второ - плащаш си и те обслужват. В БГ гаранция на инструменти от Ук не важи.
Трето- купуваш си части и сам си ги сменяш ако се наложи.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: