• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 22
Всички имаме коли, нали ?
medel76 - специалист
Ето това е съвет!
Тази сивика 6 колко и е мотора?
medel76 - специалист
разгледждам,че е 1,4 мотора точно каквото ми трябва и stoqnov така вика,а пък Гого сега ще е доволен,защото парите ще си ги дам на императора! :lol:
gogo7777 - майстор
Естествено, че ще съм доволен....Императора ми е приятел :lol:
Chefo77 - майстор
Сивик 1.4/90 коня е перфектен мотор. Тих, икономичен, безпроблемен.
Лошото на Сивик е, че мнооого гният :(
Ламарините им са доста тънки.
medel76 - специалист
Chefo77 написа:
Сивик 1.4/90 коня е перфектен мотор. Тих, икономичен, безпроблемен.
Лошото на Сивик е, че мнооого гният :(
Ламарините им са доста тънки.
Е де, всички коли гният.
Тъкмо се навих сега и пак ме разколебавате
Е големи глупости се изприказваха тука :) "Поло 1.4 двигател бил най-проблемния, и 6N2 било дялано с теслата" или там не помня какъв инструмент беше =D> Ососбено това с теслата на фона на коментираните/предлаганите модели .... :shock: не знам има ли смисъл да се опитвам да го осмисля :D
Не че нещо, но имам 70 000 км с Поло 1.4 MPI 60к.с. 6N2 2001г. и се засегнах лично. (има двигател 1.4 - 75к.с. за него не гарантирам)

Иначе + за Toyota и другите японки, събери още някой лев и я направи Corolla :)
kozl - майстор
Съвети се сипаха с лопата, марки модели, но от лъжата как ще се опазиш :?
Коли менте. Нагласени да те излъжат. Цялатя държава е менте. Всички сме станали цигани и се надлъгваме.
Доста от проблемите по колите се дължат на части и майстори менте. И няма гаранция, че като купиш по-скъпо то пак няма да е менте.
При толкова ментета, дори някой продавач да ти говори истини (за км, за обслужване, сменени части) как да му повярваш :?
И все пак по добре е да я огледа някой който се занимава с коли. Другото си е късмет.
kartechar - специалист
Корола Е11 можеш да я купиш и само по снимки, стига да е преди фейслифта след 2000г. с VVTI мотора или куцият дизел на Пежо 69 к.с.
medel76 - специалист
kozl написа:
Съвети се сипаха с лопата, марки модели, но от лъжата как ще се опазиш :?
Коли менте. Нагласени да те излъжат. Цялатя държава е менте. Всички сме станали цигани и се надлъгваме.
Доста от проблемите по колите се дължат на части и майстори менте. И няма гаранция, че като купиш по-скъпо то пак няма да е менте.
При толкова ментета, дори някой продавач да ти говори истини (за км, за обслужване, сменени части) как да му повярваш :?
И все пак по добре е да я огледа някой който се занимава с коли. Другото си е късмет.
Тук си много прав,ама много!!!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 22

Тема "кола до 3200-3500лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: