Снимки от пукнатините..не се вижда общия план, но са основно от север и изток, понеже няма пътека покрай тези стени и основите се наливат от дъжда..

nikolov333 написа:Каменни са, но не знам с какво са зидани, понеже е добре измазана, а и на каква дълбочина стъпват не знам..? Иначе има една стара салма от предни години с камъни и керпич, която си стои не измазана и се вижда как са зидали старите майстори..сигурно и къщата е на подобна схема, но с плътни единички и бетон само над и под прозорците и около терасата на входа..не съм огледал подробно ще ходя утре или в неделя с конструктора..Аааа тогава бий отбой. На един френд имота му беше до реката,и си имаше пътечка,масивен дувар,вход даже....като му го отчуждиха,направиха асфалтов път и колите минават на метър от входната му врата...Трябва да се консултирам и за границите на имота понеже като пречертах скицата в google maps се получи, че площа на имота е към 4300м2..Прикачен файл:7.jpgПътя който е начертан на скицата от долния край е планиран, но към момента не съществува и надали ще бъде направен някога, но собственика твърди, че все още не е отчужден, а според мен е изваден от общата квадратура на скицата..Прикачен файл:karta5.jpgПрикачен файл:Skica.jpg
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: