Мдааа....излязло простолюдието на мегданя
Какво общо има свастиката с НАТО?

Какво общо има свастиката с НАТО?
gogo7777 написа:Какво общо има свастиката с НАТО?Че от НАТО са новите нацисти?
kuger написа:Тея, дето са излезли да се правят на умни им трябва мотика, ама по-голям номер, стиклена /спечена/ почва и един отзаде, с камшик! Тогава няма да им идва на ум да правят простотии.А простотията на Обама защо не вземеш и нея да я коментираш, а? За него няма мотика,така ли?
toolegittoquit написа:Бях се зарекъл да не ти обръщам внимание, ама : Не ме интересува ни Обама, ни Ибама, да го ду`ат всичките, начело с издуханите, капиш?!kuger написа:Тея, дето са излезли да се правят на умни им трябва мотика, ама по-голям номер, стиклена /спечена/ почва и един отзаде, с камшик! Тогава няма да им идва на ум да правят простотии.А простотията на Обама защо не вземеш и нея да я коментираш, а? За него няма мотика,така ли?
kuger написа:Бях се зарекъл да не ти обръщам внимание, ама : Не ме интересува ни Обама, ни Ибама, да го ду`ат всичките, начело с издуханите, капиш?!Една секунда. Теб не те интересуват. И няма проблем, ако не те интересува някой на твоето ниво, т.е отделен гражданин със сходна позиция и власт. Когато обаче се случва власт имащ да прави идиотщини, не страда само индивидуално той, страдат много повече хора. За това според мен - трябва да ти пука.
toolegittoquit написа:Знаеш ли, писнало ми е от философи.kuger написа:Бях се зарекъл да не ти обръщам внимание, ама : Не ме интересува ни Обама, ни Ибама, да го ду`ат всичките, начело с издуханите, капиш?!Една секунда. Теб не те интересуват. И няма проблем, ако не те интересува някой на твоето ниво, т.е отделен гражданин със сходна позиция и власт. Когато обаче се случва власт имащ да прави идиотщини, не страда само индивидуално той, страдат много повече хора. За това според мен - трябва да ти пука.
kuger написа:Знаеш ли, писнало ми е от философи.Не става въпрос за това. А че утре както подгъзуваме на САЩ и тук ще се забранят обидните думички. Ще кажеш "негър" и айде глобата или ареста. Мислиш си, че не може да стане ли? Едно време за виц срещу Тодор Живков се е ходило в Белене.
toolegittoquit написа:Абе хайде стига с тези простотии за вицовете срещу Тодор Живков и задължителното пребиваване в Белене.kuger написа:Знаеш ли, писнало ми е от философи.Не става въпрос за това. А че утре както подгъзуваме на САЩ и тук ще се забранят обидните думички. Ще кажеш "негър" и айде глобата или ареста. Мислиш си, че не може да стане ли? Едно време за виц срещу Тодор Живков се е ходило в Белене.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: