Lisko написа:С лазАр?Ти имаш ли идея какви са цените на линеен метър рязане или на минута работа на машината?

Chefo77 написа:Не ти мина наум че си правя майтап? В интерес на истината нямам никаква идея. Въобще нямам идея в какви случаи се реже дърво с лазер, нито колко е широк сряза.Lisko написа:С лазАр?Ти имаш ли идея какви са цените на линеен метър рязане или на минута работа на машината?
dob4ii написа:Не ми трябват рендосани, материала ще е чам, дължина м/у 20 и 60см и т.н най-различни ми трябват, най-дългите около 60см. Кофражни дъски намерих 25мм, по-тънки нямат никъде(във Варна и околията) Изобщо дъски под 25мм не се предлагат.Смо като идея - провери колко се харчи ламперията в околията - там дебелината е 15 мм и единия размер го имаш без усилия. Трябва само да си ги разбичиш на по 20 мм и си готов.
Илчо Илиев написа:Зависи какво ще ги правиш,но с такъв размер едва ли ще се огънат,но ако бяха доста по широки,може и да мръднат....Аз нямам проблем за идеята - като стане ще я покажа и който иска да я прави, но ме мързи да описвам въздушно. А нищо чудно и да е правена някъде от някого. То оригинални неща не се измислят така лесно
П.п към теб и автора на темата,абе хора,казвайте какво ще правите за да можем да преценим как да ви помогнем,няма да ви откраднем идеята....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: