gogyto написа:Леле, темата станала над 40 страници. Някой купи ли тоя Райдер от Хоуммакса, че моята електричка и се отчупи зъб на капачето за кордата и увиснах. Реших че ще е по добре и аз да си взема моторна, че тука на вилата е терасовидно и все закачах кабела някъде.Моя Райдер май врътна 4 лета. Купих го от Пенито таман го бяха отворили та не съм сигурен за времето. Душичката съм му извадил. Освен проблема с главите друго нищо не съм сменял. Но една хубава глава и забравяш. Единственото което май ще се наложи допълнително да сменям е предпазителя защото започна прогресивно да намалява.
Набъро окосих около 600-700 м2 50 см треволяк. Доста се бяха наели от преди 4 седмично косене..
Минах го с оригиналната корда без да зареждам нова, безнин може би около 500-600 мл някъде отиде. Машинката работи добре. Двигателя чакмак
Пробвах я накрая в 2.5 метрови балдарани и коприви пак по метър и половина - заряза ги но скъса бързо кордата и толкоз, не исках да я тормозя. Ще зимам хубав тризъбец май , тоя в комплекта е само с около 4 см режещи ръбова..
Бтв колко корда се навива на макарата колеги по принцип - май като гледам по 3-4 метра тярба да сгъна на две и да я навия