• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 92
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Lisko - майстор
Неска си разглобих калкулатора дето е със "слънчеви батериЙ".

Изображение

Какво се оказа :shock: :shock: :shock:
"Слънчевият еУемент" (горе вдясно) явно ползва безжична технология ...
Изображение
А отпред (първата снимка) е почти като истински... :wink:
nikolson - майстор
Е, то това е "ноунейм" у-во, вероятно правено в китайско село.
nikolovvd - майстор
Тия калкулатори се продаваха преди години в комплект с тефтер. Всъщност калкулатора бе I-ва страница в тефтера. :-D
Не се притеснявай още мноооого подобни псевдо слънчеви калкулатори, особен настолни.
Когато си купуваш такъв калкулатор, го включваш и закриваш слънчевият елемент. Ако изгасне си случил на "слънчев" калкулатор, ако ли не случил си на менте.
Lisko - майстор
Беше част от някъв "луксозен комплект" :lol: който ми подариха. Точно в тефтер.
nikolovvd - майстор
Я наложи една рулетка на линийкато отстрани, че може да се окаже и тя менте! :lol:
bulhomes2 - майстор
MamaMy написа:
Две таквиз има у Плевен. Возят се в един Смарт кабрио и се носят сплетени на плитки ала краварка в Тюрингия. Явно добре заработват. :wink:
Да са върнем на вАпроса. Залагам, че говориш за тез двете на тая от снимката (на Николсон, която уж е в темата за собствени снимки, ма май не е баш негова). Щото, ако е за две, с такива две, и да са сА сАбралЕ в смартче... шта командироваме пред офиса ти с телефоня да ги докажеш баш за темата. Ти си на сгодно место - нема кЪ а не минат преТ тебе баре 2-3 пъти денем.

ПП.Ся пък кат са замисля и кабрио смарт си е находка...
MamaMy - майстор
Ако щеш вервай Весо, две по две са. Един ден с един френд пием кафе. Изад един завой се подава едната и аз я скивам :megaeek: , ама той с гръб и аз му преразказвам. Викам му: След малко ще мине една на която и видях гърдите пет минути преди тя да се покаже и зад ъгъла :-D Силно тунингована от всякъде. Той не верва. Да ама се събраха двете и дойдода та седнаха до наща маса да пият кафе и те. :shock: Тоя приятел се лигави 5 минути и си заряза кафето и си тръгна :sabber: . На другия ден ми вика: - А върви обичай жена си де! :)
vesel - специалист
:irre2:

Прикачен файл

20160603_175346re.jpg Това с какъв клас IP е?
profesionalist_wood - майстор
vesel написа:
:irre2:
Къде се намира това?
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 92

Тема "Собствени снимки..... "NO COMMENT"....." | Включи се в дискусията: