Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
nikolson написа:
Това са свредла за монтиране на панти. Свредлото е вътре на пружинка, върхът на джуджавката влиза във зенкерования отвор на пантата и така свредлото е центрирано.
Май не го обясних много добре, затова [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dJ_1pbNwA_Q[/youtube]
Благодаря! Отнасям ги! :supz:
fore - майстор
А другите битове -с дебелите върхове за скъсани болтове ли са ?
gnt69 - майстор
mitko64 написа:
Другия четвъртък освен очакваните там зеге, лазер, пилички, ножици за ламаринда, пускат и някаква партида джунджурии, по 7 лв. комплекта, където никъде не съм ги виждал, а следя редовно промоциите в Германия. Има някакви боркорони, като райдерските за дърво, ъглова приставка за битове, някакви екстратори за скъсани болтове и нещо наречено свредла, а на мен хич не ми приличат на свредла. Да знае някой какво е това животно?
С цената зегето направио ни режат главата- в Германия във филиалите 30 евро, при нас 75 лв.
Евтино им се вижа да го пуснат за 60, защо пък да ни не изгърбат както с пендулата.
В Румъния тая седмица зегето е 65 лева.
profesionalist_wood - майстор
Имайте предвид след като сте закупили комплекта циркулярни дискове. Третия диск е за рязане на алуминий,не си помисляйте да режете алуминий на герунга Парксайд защото ще се разбие. Слагайте диска само на машина за рязане на метали........
piper4o - напреднал
Понеже и аз отнесох дисковете/сигурно е глупав въпросът/,но да питам-каква е разликата в дисковете, и кой за какво се ползва.Снощи пробвах третият/за алуминий/,ами отлично реже ламинат и даже отрязах една алуминиева лайсна.
Но каква е разликата /освен броя на зъбите/.Та кой за какво е?
fore - майстор
Ами то си пише на опаковката- двата са за дърво, а третият с 80 зъба е за алумин. Колкото по малко зъби, толкова повече диска е предвиден за рязане на сурова дървесина и обратното. С повечето зъби се реже по плътни материали и респективно меки метали.
Естествено че с диска за алуминий може да се реже и дърво- и то много по фино поради повечето зъби. Но пък скоростта на рязане, производителността, температурата ще са различни.

-------------

На пендулата предпазителя ли се прецакваше ако се реже алумин с него ? А не се ли нахаше принципно ?
cholev - майстор
gogyto написа:
cholev написа:
Чакам маската и инверторния електрожен.
Пускан ли е този електрожен до сега, аз нямам спомен за инвертор, и на каква цена евентуално би бил тук?
Не е пускан, но го има в каталога, ерго скоро ще дойде.
Очаквана цена: маска- 60лв; инвертор 200-220лв
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2080%20A1

Коуегите професионалисти са настроени скептично, но аз като аматьор, заваряващ по двора дребни работи ще се обзаведа със сигурност. :rock:
profesionalist_wood - майстор
cholev написа:
gogyto написа:
cholev написа:
Пускан ли е този електрожен до сега, аз нямам спомен за инвертор, и на каква цена евентуално би бил тук?

Коуегите професионалисти са настроени скептично, но аз като аматьор, заваряващ по двора дребни работи ще се обзаведа със сигурност. :rock:
За тия пари? Поне 160 амперчета са предостатъчно.
Ето на един съфорумец който може да ти даде с отстъпка http://www.argo-market.com/Products/Details/1278
Всички са доволни
fore - майстор
cholev написа:
gogyto написа:
cholev написа:

Човек какви професионалисти сме бе, аз съм лаик от всякъде, а другите са хоби. Моят е 200 А за 400 лева. Сега го вдигнаха с 50.

Но този на Драгозов за 260 лева е супер пред Лидлският.

Ти чете ли му спецификациите ???

1,5 до 2,3 мм електроди и макс 80 Ампера ток ! С 1,5 се заварява трудно и не намира масово приложение. Скъпи са + това тези електроди. С 2,6 ще изключва на всеки електрод този апарат. И само с 2 мм може и да работи нормално.

Не мога да открия какво му е ПВто при тия 80 А но сигурно е 60 % :lol: :prayer:

Това ми прилича повече на Зарядно за Акумулатори, отколкото на заваръчен апарат.

Сигурно само ти ще го купиш този апарат. Но ти си колекционер явно. :prayer:
cholev - майстор
Е аз имам стария лидълски 80А за 100лв и заварявам с 2.5. Верно, че с мойто 'майсторство' често го прегрявам :-D . Ама с това пари не изкарвам и не бързам. Дето викаш- колекционер. :) . Ха познай каква бира пия докато го чакам да изстине :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: