Draganov написа:... но вероятно означава че според товара си променя изходното напрежение за да осигури константен ток...Точно! То затова си пише че е от 9 до 12W.
Демек при 9W ще държи на изхода 300mA и около 30V.
При 12W ще държи пак 300mA но напрежението ще е около 40V.
А е от същия сайт за да ти е по-лесно да сравняваш. Не че препоръчвам магазина.

А колко квадрата е стаята и само три панела ли имаш за основно осветление?Исках да ги видя как биха изглеждали за да си представя някаква реална картинка,но определено ми допадат.
 А колко квадрата е стаята и само три панела ли имаш за основно осветление?Исках да ги видя как биха изглеждали за да си представя някаква реална картинка,но определено ми допадат.  Затова си направих и димиращия модул. В по-голямата част от времето панелите са настроени на около 10% от силата си и светлината е отлична за гледане на телевизор(на втората снимка).Като за гости е първата снимка, където средния панел е на около 50%, а крайните на около 70%.
 Затова си направих и димиращия модул. В по-голямата част от времето панелите са настроени на около 10% от силата си и светлината е отлична за гледане на телевизор(на втората снимка).Като за гости е първата снимка, където средния панел е на около 50%, а крайните на около 70%. Със сигурност ще трябва да намаля бройката на панелите тъй като имам само 11квадрата стая.Вярно че ще ползвам слаба лента но определено ще трябва да сглобя един панел да измеря осветеноста и да я сравня със сегашната за да преценя колко точно трябва да е.
 Със сигурност ще трябва да намаля бройката на панелите тъй като имам само 11квадрата стая.Вярно че ще ползвам слаба лента но определено ще трябва да сглобя един панел да измеря осветеноста и да я сравня със сегашната за да преценя колко точно трябва да е. засега
 засега  

Със сигурност е по-добре повечко панели с не много надути диоди. Хем диодите ще изкарат повече, хем ярката светлина няма да дразни окото. Поне за мен лично е така
 Със сигурност е по-добре повечко панели с не много надути диоди. Хем диодите ще изкарат повече, хем ярката светлина няма да дразни окото. Поне за мен лично е така