Залепих XPS с циментово лепило, доста здраво става. Утре като дръпне по-добре ще се мъча със замазката. 
Смятам да е преди мазилката, че не ми се прескачат тръби и сифони! Зная, че много хора поддържат идеята да е след нея,
ама аз съм решил да е така. Това, ако някой попита.
Сега имам два въпроса:
- какво да сложа под отточните тръби? - пяна или замазка?
- замазката на какво ниво да я правя - точно до тая пластмаса на сифона и след това до нивото на стената, което съм определил?
За замазката съм взел Баумит Солидо Е 160, 26 торби. Трябва да ми стигне за около 6 квадрата. Ще е дебела 4-5 см.
P.S. Сифоните ми ги сложи майстор, дето викнах за ВиК инсталацията, ама беше омазал наклона та си го оправях самичък.
 та си го оправях самичък.
Там, където се разклонява тръбата за другия сифон в банята и сифона в мокрото имаше тъп ъгъл - т.е. наклон напред към сифона
и наклон назад към мокрото И беше залепил тръбите със замазка на места, на места с пяна!
 И беше залепил тръбите със замазка на места, на места с пяна! 

Смятам да е преди мазилката, че не ми се прескачат тръби и сифони! Зная, че много хора поддържат идеята да е след нея,
ама аз съм решил да е така. Това, ако някой попита.
Сега имам два въпроса:
- какво да сложа под отточните тръби? - пяна или замазка?
- замазката на какво ниво да я правя - точно до тая пластмаса на сифона и след това до нивото на стената, което съм определил?
За замазката съм взел Баумит Солидо Е 160, 26 торби. Трябва да ми стигне за около 6 квадрата. Ще е дебела 4-5 см.
P.S. Сифоните ми ги сложи майстор, дето викнах за ВиК инсталацията, ама беше омазал наклона
 та си го оправях самичък.
 та си го оправях самичък.Там, където се разклонява тръбата за другия сифон в банята и сифона в мокрото имаше тъп ъгъл - т.е. наклон напред към сифона
и наклон назад към мокрото

.jpg)