Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
cat написа:
Лазерния нивелир изчезна от сайта на Лидл пуснаха ли го въобще ?
Сутринта в Студентски Град имаше. Налазих един :) .
mitko64 - майстор
dpp написа:
Ако го пуснат флекса с батерия и аз го отнасям!
Само дано са стандартни батериите - според мен рано или късно ще го пуснат и тук..въпроса е кога. :lol:
Батериите стават на драйвъра, сабления трион(днес са го качили и него http://www.lidl.de/de/parkside-akku-sae ... a1/p221072 ) и ъглошлайфчето, като само на него е 2,6Ah, на другите са 1,5. Има даже клип как ги сменят. Доставчикът е Grizzly, та батерии на Kompernass едва ли стават. Миналата година ги пускаха само в Гърция от съседните ни държави.
profesionalist_wood - майстор
brum написа:
cat написа:
Лазерния нивелир изчезна от сайта на Лидл пуснаха ли го въобще ?
Сутринта в Студентски Град имаше. Налазих един :) .
Как е като качество?
Chefo77 - майстор
Да добавя за зегето, след проба.
Ножчето се усуква, захватът горе не е достатъчно стабилен. Тъй като работя с една ръка, мястото, където стои ръката, се пада точно върху отворите за охлаждане. На втория сряз грее, не мога да си го представя как ще е след здраво рязане. Съмнява ме и предпазната пластмаса да издържи много, тъй като трябва да се сваля при смяна на ножчето.
Извод - изглежда прилично, но звучи и се усеща както нормално нискобюджетно зеге. Съжалявам, ако засягам някого, просто не е моята машина. Ако някой го изтърве, да пише - ще му го пратя. Иначе мисля до края на седмицата да го върна.
mitko64 - майстор
Няма проблеми след здраво рязане- изцепих 4см. от една врата- два метра срез на 40мм. чам, на махало 3, със спиид ууд ножче, направо лети, не усети никакъв зор. Иначе много неудобно като захват. Ролката обаче според мене е стоманена, драсках я с един шабър. Иначе пусковият бутон според мене също е недомислен, даже опасен- няма автоматично връщане и може да тръгне ако включиш в контакта. Кулисата деиствитвелно има значителен луфт надлъжно, сравнено със Спарки. Взех и екстраторите, свредлата за панти и ъгловия държач. Държача е с лагерче на хоклдера и пет бита от S2 стомана, имам подобен от Баумакс за 12лв., но беше на втулка.Този изглежда много по- добре.
Последна промяна от mitko64 на чет юни 02, 2016 8:33 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Аз имам от стария модел зеге,просто е удобен като захват на ръката. И а мислех да я взема,ама нещо вътре ми каза да не го правя и се оказах прав
jekasus - майстор
По спомен Чефо си има зеге син бош, за това сравнение(впечатление) е не коректно :-D
Едни колеги си взимаха перфоратор и го сравних със моя син - голяма разлика, но ще върши работа.
Ако се сравни това зеге със моя бъджет(да "умира", че да се отървам :-D ) от същата ценова категория... :-D
ZEDYCUS - майстор
Жека Бъджета е здрав, боря едно ел. ренде доста години и не мре. :lol:
mitko64 - майстор
Зегето го свалиха също(след бай лазер) от сайта, явно се изчерпи. А Бъджета верно бяха корави, ама бяха.
cat - специалист
Ходих до Лидл нивелира не ми харесва дървен ми се вижда , вземах триончета за зеге някой пробвал ли ги е как са .

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: