Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
angel_ov - специалист
Това чудо и за латекс ли става?
The_FAN - специалист
вече го купих... даже е 24лв в Метро а не както миналата седмица - 35 лв.
Утре ще го пробвам и ще споделя впечатления, но не очаквам чудеса :)

Пише че става и за латекс, и за боя и за грундове...
Харалампи - специалист
Само с блажно не съм го пробвал, ама с всичко друго работи. ако се задръсти или спече помпата разглоби го смело въте няма нищо особено. Ако има интерес ще разглобя моя и ще го снима за да стане ясно за какво иде реч. А бе май без друго ще го разглобя да ви го покажа.
The_FAN - специалист
Не бях оптимист, но не очаквах да се разочаровам чак толкова....
сипах боята (според гъстомера беше добре) и почнах да пръскам... но вместо да пусне нещо като мъгла, пара или еди какъв си там облак боя тва почна да плюе като гъз със разстройство... ще ме прощавате !!!
Въртях, регулирах...тц.
Оказа се, че ми помага да опръскам плоскостта равномерно и после с валяка....пак стана по-добре от предишния ми опит но не е това което очаквах (колкото и малко да беше то) !
Накрая сипах разредител да я почистя и О, чудо ! разредителя го пръска перфрктно...
Та стигнах до извода, че явно боята е била гъста...утре ще я разредя малко пък да видим....
апропо утре ще ми кажат и как се справила с латекса тази джаджа...
Харалампи - специалист
Наистина трябва да е малко по-рядко. Всъщност даже не съм го ползвал гъстомера. Направих няколко проби и така реших каква да е гъстотата. А харесали ти как тряка?
The_FAN - специалист
някъв дядо ме пита какво къртя :)
много тропа....ако не ме беше предупредил щях да си помисля, че се е бъгнало нещо....
Последна промяна от The_FAN на пон юли 14, 2008 9:18 pm, променено общо 1 път.
The_FAN - специалист
и с разредена боя не стана...по-добре плюе но...
И с латекса се е изложила.... с две думи - НЯМАМ ДУМИ !!!!
Харалампи - специалист
По-отдалече и с по къси серии.

А за тракането - защо мислиш че го разглобих да видя какво има вътре. :)
The_FAN - специалист
какви къси серии - то най голямата беля я прави точно като си спрял и го пуснеш пак.... храчка мечта !!!
angel_ov - специалист
И аз си взех такъв от любопитство. Пробвах с вода как е, не ме впечетли.
В упътването пише, че струята е с голямо налягане и може да се контузиш. Е аз пробвах нищо такова. В все едно пулвилизатор пръска. Като затегна винта от зад намалява тракането, но спира и перъскането. Нещо не ми се връзва. Продължавам с пробването на новата ми придобивка.

Тема "Пистолет за боядисване Феро тоолс !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: