• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
tu6ana - напреднал
Колеги от къде да си намеря в България по евтини консумативи за мултишлайф. Нямам много време да се ровя в Интернет, ако може препоръчайте нещо. От Русе съм, ако има някакво значение де :? :)
Последна промяна от tu6ana на ср юни 08, 2016 7:09 am, променено общо 1 път.
iivanov - майстор
Я, някой го раздава умряла лисица. :-D Чудя се, кога ли ще ковнеш онова линкче, което си забил в другия форум. Не че цените не са хубави, ама не сме гугутки.
tu6ana - напреднал
Колега май сте на всяка
манджа мерудия
В друг форум кой и какво е писал не е ваша работа! А в този форум какво питам аз, си е моя. С нещо да съм нарушил правилата във форума? Аман от остроумници. :?:
iivanov - майстор
Ами пускай си рекламката тогава. Докато дойде големио, американски, лош вълк, с метлата, все някой ще я види. :-D
tu6ana - напреднал
Та въпросът ми за по евтините консумативи остава, като изключим мнението на колегата iivanov който смята, че всичко му е ясно и е разплел някаква ужасна конспирация от моя страна :) . Ако някой колега знае търговец който продава на разумни цени, да пише.
iivanov - майстор
Поне ника да беше сменил.

Прикачен файл

IMG_20160605_155442.JPG
Последна промяна от iivanov на нед юни 05, 2016 3:58 pm, променено общо 1 път.
tu6ana - напреднал
Колега просто съвпадение на никнем. Но ти благодаря за линка, наистина цените са доста приемливи. Ако някой друг постне още някой линк, ще съм благодарен. :)
Chefo77 - майстор
Ееех, Иво Ивооо.
Всички тук явно сме балъци. Много съвпадения, много нещо :)
Поне от различно IP да беше пускал мненията в двата форума ... :)
tu6ana - напреднал
Защо така с лошо бе колеги, нали е демокрация? Така сами се обиждате! Нито съм рекламирал нещо, нито съм поствал нещо против правилата. Кой Ви дава право да обвинявате на слуки... сетих се, липсата на възпитание. :-D
iivanov - майстор
Виждаш ли , не е до възпитанието , а до уважението . Тук има и други търговци - сложи си линка в подписа и който му трябва , ще погледне . Е , трябва и да участваш , за да излиза подписа , но това е малка , досадна подробност . Сигурен съм , че може да сме си полезни . :partyman: То и за това не съм докладвал , де .
  • 1
  • 2

Тема "Консумативи за мултишлайф от къде в БГ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: