Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Един брой все пак е продаден. На мене. Миналата година си я взех. :-D Пак май струваше толкова

ред.
Сега видях стъпбата. Моята е от другия вид.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... а%20стълба
jekasus - майстор
Днес си купих от ония джуджавки за пантите, при положение че жестоко мразя да монтирам врати, сега се чудя за какво може да ми потрябват :-D
lov - майстор
Не същалявай много хубав гъдел си е. Ползвам ги от години не само за панти се ползва.
tntcom - специалист
Аз купих от професионалния макетен сгъваем нож. При положение че имам друг по-лек, с хранилище за ножчета вътре и оширение на палеца. Този няма, но има щипка за колана. Много е обемист и много тежи. За джоб не става, а задължително трябва да е на колан. Някак си не са го направили удобен нито за разнасяне, нито за работа. #-o
Chefo77 - майстор
Върнах им зегето, да си го продават на когото си искат ... :) Този път не искаха да ми дават друго.
Георги Иванов(алцек) - специалист
jekasus написа:
Днес си купих от ония джуджавки за пантите, при положение че жестоко мразя да монтирам врати, сега се чудя за какво може да ми потрябват :-D
А в Русе свършиха за нула време и не успях да се уредя,ако някой види някъде да свирка,ще отида в Лидл за да ми доставят,ако искат де....
jekasus - майстор
Вчера бях на разходка до Плиска и на връщане минах през Провадия и в техния Лидл останаха още два комплекта.
koveslav - майстор
sstefanov написа:
koveslav написа:
...всички пакети батерии са съставени от елементи по 1.2V...
Това е вярно само за NiMH и NiCD. Литиевите са между 3.6 и 4.2V.
Благодаря! Аз по принцип избягвам акумулаторните инструменти и с тази информация съм изостанал,явно.А тези стойности пак за елемнт ли са?
stan73 - майстор
Да.
Примерно 18 Волтови машини. В случай, че едната е с литиевойонна батерия, акумулаторният пакет ще е съставен от поне 5 клетки.
В другият случай - машина с никелкадмиева батерия: нейният акумулаторен пакет ще е съставен от поне 15 клетки.
*казвам поне, защото с цел по голям капацитет и/или по-ниско вътрешно съпротивление, може клетките да са х2 като бройка.
Фитилчо - майстор
Купих си една батерия от Бушона и Рйобито бачка супер с нея !
Сега ще нахакам цялата вътрешност в курубата на Рйобито ;)
За 35 лева, идеално :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: