• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Да, от Варна съм. Едва сега видях че и ти си от там. В такъв случай, може ли да измислим нещо да оправим тази каша? :)
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе по-добре човек да сере на метеното, отколкото да мете насраното, но ще ти помогна. Само трябва да намерим време, че е кът
fox_vt - майстор
Тези никелирани фитинги като тетката и коляното ти препоръчвам да ги смениш по най бързия възможен начин и да ги хвърлиш в най дълбокото в най близката река :idea: Съвсем скоро ще започнат да се разтрошават и един ден ще намериш всичко изтекло.И какъв е тоя възвратен клапан горе на колектора #-o #-o Определено мастора ти е бил пич :lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
fox_vt написа:
Тези никелирани фитинги като тетката и коляното ти препоръчвам да ги смениш по най бързия възможен начин и да ги хвърлиш в най дълбокото в най близката река
Ааа, в реката не, рибите какво са виновни, че мърлячът работи с цам :) ?
nikolovvd - майстор
fox_vt написа:
И какъв е тоя възвратен клапан горе на колектора
На мен ми прилича на автоматичен обезвъздушител.
Те и кранчетата май са китайски от онези, които си откъсват резбата при опит за развиване. :)
Благодаря на всички за отговорите! Ще взема мерки :)
Здравейте,
имам още няколко въпроса :)
В момента разширителният ми съд е с обем 6 литра, а гликола в системата е около 11 литра. Необходимо ли е да го сменям с по-голям? Четох други теми във форума и останах с впечатление, че е добре съда да може да събере целия обем течност, особено ако няма UPS. Това е и следващия ми въпрос - мога ли да мина без UPS или е желателно да взема? И последно - какво трябва да е налягането в системата и в разширителния съд?
  • 1
  • 2

Тема "Въпроси за инсталация със соларен панел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: