• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Абе демокрация демокрация, ама някой като се опитва да ме прави на по-тъп, отколкото съм, нещо го избивам на несъгласие. :wink:
Да не мислиш, че си първият, който си пуска темичка с въпрос за търсене на някакъв продукт, след което "случайно" открива точно определена обява, сайт, магазин и т.н. и я/го прави обществено достояние? Доматите с колците ли викаш да ядем? :)
shotik - майстор
На битака в София в събота имаше един ,който беше разпънал голяма негова сергия и имаше много накрайници , кечета , абразивни дискчета, може би в следващата събота пак да е там ,трябва обикаляне и търсене, вероятно няма да е там ,където го видях .
tu6ana - напреднал
Колеги не желая да правя никого на глупав! Да, търгувам с консумативи и аксесоари за мултишлайф. Но с тази тема не целях да си правя реклама, а да проуча какви са цените на тези консумативи в БГ. Но май тръгнах с куция крак, сиреч баламски. Гледам, че в онлайн магазините цените са доста завишени, интересно ми е по пазарите и малките железарии на какви цени вървят.
Chefo77 - майстор
За това, че си призна - =D> =D> =D>
За сверката - можеше да подходиш директно - "Занимавам се с продажба, дайте някой сайт, за да си сверя цените!". Примерно. Щеше да имаш успех със сигурност!

Успех!
tu6ana - напреднал
Ами взех си урок и съжалявам, подходих тъпо! Мислех, че ще ме отрежете ако питам директно. Ако някой все пак има поглед над цени, да драсне някой ред. Може и на лични, за да не изглежда като реклама. :)
profesionalist_wood - майстор
Със отстъпки за членове на форума продаваш ли? :)
А за признанието..Имай предвид че тук всички сме детективи.... :cool:
tu6ana - напреднал
Така е колега, Шерлок Холмс и доктор Джон Уотсън пасти да ядат. Ама така трябва е, ред и дисциплина. :) За отстъпка винаги може да се говори но на лични, че да не настъпя пак котака по опашката! :)
Duke_BG - специалист
и мен ме интересуват цени на качествени накрайници че имам китайчета дето заминават само докато ди допреш :)
а цените на дремел не ми понасят нещо
tu6ana - напреднал
Колега Duke_BG пратих ти ликк на ЛС към това което предлагам!
Производители Китай и Тайван.
Но от определени производители, защото има и разни гаражни производства с лошо качество.
Почти нямам рекламации, с изключение на едни шкурки ама май се оказа неправилна експлоатация! :?
  • 1
  • 2

Тема "Консумативи за мултишлайф от къде в БГ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: