Чефо, да не се засегнеш, ама ако ги хванат тия от Хасково, питай ченгетата, да не са намерили в тях някой от твоите уреди.. 

fore написа:Чефо, вероятно си го купувал флекса с тия батерии от чужбина. В Хоуммакс има само модели на Бош, Макита и Метабо с 4-5 амперови батерии и са по 800-900 лева.Флексчето се продава в комплект само с тези батерии. И само то е с такива. ЕТО го в комплекта, аз си взех само соло.
То и 600 не е малко, но ако ти трябва е супер.
Николай Николов написа:Нещо я няма новата брошураhttps://issuu.com/lidlbg/docs/week_1624 ... 0/36344552
Chefo77 написа:Направи ли ви впечатление, че от снощи верта изобщо го няма в страницата им?Миналия четвъртък направиха същото в сайта няма а в магазините стоката си стоеше , като няма в сайта значи е свършило и няма смисъл да ходя до Лидл .Кауфланнд и Практикер са ми по близо и ако няма в единия ще има това което ми трябва в другия .
Chefo77 написа:fore написа:Чефо, вероятно си го купувал флекса с тия батерии от чужбина. В Хоуммакс има само модели на Бош, Макита и Метабо с 4-5 амперови батерии и са по 800-900 лева.Флексчето се продава в комплект само с тези батерии. И само то е с такива. ЕТО го в комплекта, аз си взех само соло.
То и 600 не е малко, но ако ти трябва е супер.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: