Нека намерим най-тънките цени.
nikolov333 - майстор
Чефо, да не се засегнеш, ама ако ги хванат тия от Хасково, питай ченгетата, да не са намерили в тях някой от твоите уреди.. :lol:
Chefo77 - майстор
Съмнява ме :)
Ама шлайфчето си е в мен, не са рязали с него със сигурност :-D

Офф: Онзиден получих писмо, че прокуратурата прекратява диренето на машинките. Хич не се учудвам, на дознателката И трябваха 3 седмици, за да ме повика втори път - за да потвърдя серийните номера на машинките, та да ги въведат в системата - като през това време твърдяха, че изобщо не съм ги бил дал (как се появиха копията на картите в тях - никаква идея); полицаят, който ми снема показанията записал че са ми свили шапката и компресорчето за гуми ( :lol: :lol: :lol: ), но не и серийните номера, и също така "разбрал" че не ми трябва бележка за пред НАП за откраднати вещи - нали съм бил собственик на фирмата, нямало на кого да се отчитам :lol:
Трагедията е пълна, не ме е яд че не са ги намерили, нито ако не са ги търсили. Яд ме е, че даже очите ми не замазаха както трябва.
stan73 - майстор
А заплатите им са от данъците... :(
fore - майстор
Чефо, вероятно си го купувал флекса с тия батерии от чужбина. В Хоуммакс има само модели на Бош, Макита и Метабо с 4-5 амперови батерии и са по 800-900 лева.

То и 600 не е малко, но ако ти трябва е супер.
---------

Като ми преведат пари, пак ще пробвам да платя с нея. Щото сега системата не одобрява картата. А би следвало да каже че няма наличност. Та според мене проблема е в сайта им. Но ще пробвам пак.
Chefo77 - майстор
fore написа:
Чефо, вероятно си го купувал флекса с тия батерии от чужбина. В Хоуммакс има само модели на Бош, Макита и Метабо с 4-5 амперови батерии и са по 800-900 лева.

Флексчето се продава в комплект само с тези батерии. И само то е с такива. ЕТО го в комплекта, аз си взех само соло.
prince - напреднал
Николай Николов написа:
Нещо я няма новата брошура :?:
https://issuu.com/lidlbg/docs/week_1624 ... 0/36344552
Chefo77 - майстор
Направи ли ви впечатление, че от снощи верта изобщо го няма в страницата им?
cat - специалист
Chefo77 написа:
Направи ли ви впечатление, че от снощи верта изобщо го няма в страницата им?
Миналия четвъртък направиха същото в сайта няма а в магазините стоката си стоеше , като няма в сайта значи е свършило и няма смисъл да ходя до Лидл .Кауфланнд и Практикер са ми по близо и ако няма в единия ще има това което ми трябва в другия .
cholev - майстор
Добро е верт-чето. Днес имаше отворена кутия и го разгледах. Засърбяха ме ръцете, но засега се държа. :-D
Имам 3.6в (рапидфайер-а); 10.8в; 14.4в (4 в 1) и 18в (ударния). Много ще ми станат. Иначе е чудесна алтернатива на 10.8в PBSA10.8 ако не бъркам, който ми е най стар (батерия 2011г), но пък си работи на 6.
fore - майстор
Chefo77 написа:
fore написа:

Флексчето се продава в комплект само с тези батерии. И само то е с такива. ЕТО го в комплекта, аз си взех само соло.

Прави впечатление че батериите му са на 10 волта. Диска е доста малък - 78 мм и съответно оборотите са 19000, което пък е доста високо.
Лидлският е с нормален 115 мм диск и 8000 оборота -по ниски са демек. А си е на 18 волта.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: