Нека намерим най-тънките цени.
Bambookita - специалист
lowriderzzz написа:
Bambookita написа:
До Гюрлата под моста :-D
Как се казва фирмата? На бройка дават ли?

Там си расте на воля :supz:
kr1100 - майстор
Bambookita написа:
lowriderzzz написа:
Bambookita написа:
До Гюрлата под моста :-D
Там си расте на воля :supz:
Сега за да отидеш и се върнеш обратно - ще ти трябва суха храна и вода , а и ще брадясш от чакане :shock:
Найденов - специалист
Какво става, реши ли се проблемът с бамбука?
В Практикер, тук, в Стара Загора, миналата седмица видях на снопчета по 10б ройки(мисля :? ), с различни размери- дължина и дебелина.
Да проверявам ли за подробности?
kr1100 - майстор
Продават се бамбукови колчета за доматЯ. по избор от 60/90..1,5;1,80,2,10м а различна дебелина според дължината.
1,5, ф 12/14мм бяха по 0,54-6 лв Няма да пускам линка за да не правя реклама. Който иска налични ще му посоча фирмата и координатите. Не съм обвързан с нея. Скоро ще ходя да пазаря мрежа против градушки оттам.
lowriderzzz - специалист
kr1100 написа:
Продават се бамбукови колчета за доматЯ. по избор от 60/90..1,5;1,80,2,10м а различна дебелина според дължината.
1,5, ф 12/14мм бяха по 0,54-6 лв Няма да пускам линка за да не правя реклама. Който иска налични ще му посоча фирмата и координатите. Не съм обвързан с нея. Скоро ще ходя да пазаря мрежа против градушки оттам.
За Варна ли става дума? Може ли да пратиш координати на лично?
lowriderzzz - специалист
Найденов написа:
Какво става, реши ли се проблемът с бамбука?
В Практикер, тук, в Стара Загора, миналата седмица видях на снопчета по 10б ройки(мисля :? ), с различни размери- дължина и дебелина.
Да проверявам ли за подробности?
Не! Тези линкове които колегите са споделили мисля, че са достатъчно.
Благодаря все пак!
valentino_g - специалист
Обаждах се 2пъти,нямат.Казаха че в понеделник ще получат.Взеха ми номера и чакам да се обадят.

За тези от Варна,стоката е пристигнала :)
lowriderzzz - специалист
valentino_g написа:
Обаждах се 2пъти,нямат.Казаха че в понеделник ще получат.Взеха ми номера и чакам да се обадят.

За тези от Варна,стоката е пристигнала :)
Колега, за кое място става дума?
valentino_g - специалист
Аз ги взех от магазина който е над Метро.Сайта на фирмата го има написан по-горе.Моите 60бр. бяха запазени предварително.Хората са коректни.Ако има повече въпроси с удоволствие ще отговоря.
Andri01 - майстор
В сайта им има два вида-чисти и с някакво покритие. Ако се поръчат ,доставят ли ги и двата вида?

Тема "Бамбукови пръти във Варна къде ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: