Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Аз, от този волтраж имам Bosch GSR 10,8-2-Li, но пак не се сдържах и го купих. Само нещо сервиза им звъня, да питам за втора батерия, вече трети ден и никой не вдига.
tntcom - специалист
cholev написа:
Добро е верт-чето. Днес имаше отворена кутия и го разгледах. Засърбяха ме ръцете, но засега се държа. :-D
Имам 3.6в (рапидфайер-а); 10.8в; 14.4в (4 в 1) и 18в (ударния). Много ще ми станат. Иначе е чудесна алтернатива на 10.8в PBSA10.8 ако не бъркам, който ми е най стар (батерия 2011г), но пък си работи на 6.
Чолев, за 14.4в какво мнение имаш?
cholev - майстор
tntcom написа:
cholev написа:
Добро е верт-чето. Днес имаше отворена кутия и го разгледах. Засърбяха ме ръцете, но засега се държа. :-D
Имам 3.6в (рапидфайер-а); 10.8в; 14.4в (4 в 1) и 18в (ударния). Много ще ми станат. Иначе е чудесна алтернатива на 10.8в PBSA10.8 ако не бъркам, който ми е най стар (батерия 2011г), но пък си работи на 6.
Чолев, за 14.4в какво мнение имаш?

Пропускам да се купува или не, За любител спестяваш 100лв, Вместо 4 уреда един уред за 169лв
Като качество- добре изработен. Всички приставки работят нормално, Винтоверта ми се струва работи малко по шумно например сравнен с с 10.8в. По рязък ромолещ звук. Сабления трион нормално- ползвам го често. И делта шлайфа и мултифункционала (вибриращия) също ок
tntcom - специалист
Ясно :mrgreen: . Не грее ли много и триона с батериата има ли 1час работа? Изглежда ми не особенно проветрен от към конструкция.
mitko64 - майстор
Често на русенци! Ъглошлайфа на батерия е предвиден за продажба от румънещите. Нашите пак са го проспали акумулаторното трио на Grizzly(триона и ъглошлайфа със сигурност). Иначе се появи поне потапящият се циркуляр с линеала. Предвидили са също електр. валяк за боядисване, такера(пу за мене), отвертката 3,6V, новият мултикътър 12V и двата шлайфа(плоският също съм го нарочил за купуване).
gnt69 - майстор
Ще се пазарува ъглошлайфа 152 лева излиза. Само се чудя трябва ли ми и верта 121 лева излиза. Дали е хубав, моля някой ако го има да сподели.
mitko64 - майстор
gnt69 написа:
Ще се пазарува ъглошлайфа 152 лева излиза. Само се чудя трябва ли ми и верта 121 лева излиза. Дали е хубав, моля някой ако го има да сподели.
Stan 73 го има, добър бил. Но го виждам само в Германия, он лаин за 65 евро.
kabel96 - специалист
gnt69 написа:
Мамка му на наште. gnt69 ако ти пратя пари можеш ли да ми вземеш ъглошлайф и импакт "верта" както му викате.
gnt69 - майстор
Няма проблем.
stan73 - майстор
Всъщност е ударен гайковерт със 180nm или още наричан импакт драйвър. Накратко цепи мрака. Някъде по-назад бях писал какво съм тествал с него. На който му е интересно - да го потърси. Предполагам за хора занимаващи се с покриви, дограмаджии и автомайстори ще е безценен инструмент.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: