gnt69 написа:Кви пари струва.Колкото и рекламата....без пари.

donxuan написа:Има и сайдинг панели които имитират дърво и камък. Облицовката на къща с такива панели и придава много естетичен вид.Абсолютно безвкусна пластмасова грозотия и евтиния.
Можете да разгледате повече снимки тук: САЙДИНГ ОБЛИЦОВКИ
donxuan написа:Има панели които имитират дърво и камък. Облицовката на къща с такива панели и придава много естетичен вид.####################################################################################################################################################################### Като евтин парфюм! Ето ти естетичен вид: Камък, Клинкер, Дърво, и чат пат Алуминий:
Grezinski написа:Наскоро си направих труда да сравня цената на фасадна система с пластмасов сайдинг, висок клас, с такава от дърво.+1
Дебел, разпенен сайдинг с текстура и релеф излиза около 50 лв./кв.м. без ДДС, с всички аксесоари, без труд, което на мен ми се струва изключително висока цена.
Значително под тези пари мога да се вместя с дебела и качествена ламперия, обработена с най-висок клас смоли, импрегнанти или каквото др. сметна за необходимо....
И ще си имам естествена дървена фасада....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: