Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
Определено антивибрационната система си оказва влияние . Ей сега прегледах на спарта 440 и на мастер 755 -има към две единици разлика . Между мастера и щил 490 разликата е десети в полза на щила .
Виждал съм отблизо този щил в действие , с корда . :shock: Моща си е мощ . Обаче сякаш " издишат " новите щилове , като ресурс . :? В нашето село има един 360 , а в съседното два 490 . Купувани са по времето , когато и аз купих спартата . Местния 360 работи , обаче многократно ходи в бокса за ремонти . И не е работил особено натоварено . А големите щилове умряха за две години . Вярно , че поработиха , но все пак ... :?
Сидеров , в олео мак имат някаква назъбена , на ролка .
lov - майстор
Понеже все за марки и модели се спори ето какво ползват тук прфесионалистите. Модели със самар на гърба и гъвкав вал. Снимката я направих току що от терасата може да е калпава щот да не изпусна момента и направо с телефона.

Прикачен файл

1466067008557-571506339.jpg
Stefan_62 - майстор
До колкто виждам косачката е Щилка, не можах да открия в сайта им гъвкавият вал дали се предлага, но видях, че Хонда и те продават косачки направо с гъвкав вал.
Изображение
lov - майстор
Да Щил е точно и само такива ползват на всякъде. Един коси друг духа с метлата трети събира и товари. Та на практика тея машинки ги спират само да заредят с гориво или корда ама това само един път съм виждал та съм се заканил да гледам какви са им главите и кордата но на око е около 5мм
iivanov - майстор
Тези се водят професионални , за труднодостъпни терени . Повечето производители предлагат , а дали внасят на нашия пазар е друг въпрос .
lov - майстор
Е то всичко на края опира до цената. :)
iivanov - майстор
По-скоро до традиции в боравенето с инструменти . :? Например тук някъде , във форума , беше качена снимка на модерна резачка хускварна със захващане , като на урал . Ей такова животно не бях виждал . :? :? :?
profesionalist_wood - майстор
Купих си косачка :-D Raider GBC10
42 кубика е и след няколко дни ще кажа как е :partyman:
Stefan_62 - майстор
profesionalist_wood написа:
Купих си косачка :-D Raider GBC10
42 кубика е и след няколко дни ще кажа как е :partyman:
Честито, да я използваш със здраве и безпроизшествено, дано да останеш доволен от избора. :partyman:
koveslav - майстор
iivanov написа:
По-скоро до традиции в боравенето с инструменти . :? Например тук някъде , във форума , беше качена снимка на модерна резачка хускварна със захващане , като на урал . Ей такова животно не бях виждал . :? :? :?
Точно този захват няма нищо общо с традицийте.Нужда,а не традиция.Това са машини за поваляне при дебел сняг,някъде и това обсъждахме.

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: