Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
А как се държи тази акумулаторна отвертка ? Т.е. за домашна работа с малки използвания, примерно разглабяне на уреди, удобна ли е или е голяма за захват?
Колко нм я дават ?
fore - майстор
Става като захват. Рамото и се завърта и може да е като пистолет или права. Държи се с цялата длан. Удобна е.

4 Нм = 0.4 кг.

http://www.lidl-service.com/static/1699 ... _RO_BG.pdf
kozl - майстор
Аз имам подобна от Конрад па дали нема да се окаже същата :?
stan73 - майстор
Толкин написа:
Не си купувайте батерии TRONIC AA 2400 mAh. Днес си купих от Бургас и след пълно зареждане и разреждане с 500 mA на зарядно MAHA C-9000, всички показаха капацитет около 1100 mAh! Претеглих една батерия на електронна везна и показа 18 грама. За сравнение имам батерии Imedion 2100, които са по 28 грама.
Предният път като пуснаха батерии, си купих по-малките ААА 950 mAh, те са добре около 850-900 mAh, сега четох, че и старите АА 2300 са добре, но тези новите АА 2400 - боклуци. Ако все пак решите да купувате, претеглих целя блистер с батериите е 94 грама, претеглете ако има контролна везна в магазина, трябва да е поне около 140 грама.
Благодаря за инфото, много е полезно !

След проведените претегляния - няколкото блистера от ак.бат. с нисък саморазряд с капацитет 2300 милиамперчаса, които си купих от Лидл преди около месец или 2 тежат по 132 гр. (4 бр АА + блистер). Същите (леко се различава опаковката), но купени преди около година и един месец са 128 грама.
Засега съм разпечатал само единият блистер от новите и ги ползвах във външна светкавица за диеселар. Ходих на 2 снимания с тях, представят се отлично, а и засега не са се изтощили (това със заводският заряд). Също имам МАХА ПауърЕкс Уизард Уан 9000Ц Чарджър Аналайзър (последният да затвори вратата :) ), но още не съм ги тествал. Като ги тествам ще публикувам резултати в темата.
Теглото на всяка от отделните лидълски ак. бат. е: 28 гр.

За сравнение теглото на Саньо Енилууп АА с капацитет 2000 милиамперчаса (реален около 1850 (измерен с Маха 9000 (п.д.з.в.))) е: 26 гр.
stan73 - майстор
potrebitel22 написа:
А как се държи тази акумулаторна отвертка ? Т.е. за домашна работа с малки използвания, примерно разглабяне на уреди, удобна ли е или е голяма за захват?
Колко нм я дават ?
Аз имам такава. Купих я предният път като ги пускаха. Удобна е за работа, има доста прилична за размерите си сила. Миля, че беше 4 н.м. Фенерчето и също е добро, светодиодите са доста ярки. На времето имах една подобна Манесман и една Райдър Про. Тази радва много повече.
gnt69 - майстор
Накичихме се с един колега от форума прескочихме до Гюргево.
gnt69 - майстор
Тез малките отвертки ги имаше но битовете не ми харесаха бяха никелирани.
stan73 - майстор
Честито! Пробвай ги. Чакаме отзиви с нетърпение.
gnt69 - майстор
На първо пробване много хубав с огромна лекота завива 10 см види. Имам Макита винтоверт без удар завива 2-3 см без усилие после трябва натискане и здраво държене. Дрила без мисъл и без усилие завива 10 те сантиметра. първите 3-4 без удар после с удара като в сирене. Хубавото е че батериите са еднакви и реално имам 2 батерии. С флекса отрязях цяло желязо засега 15/15 /1,5мм реже без да се замисля в събота и неделя имам да правя рафтове за буркани така че пробите продължават. :partyman:
fore - майстор
Батерията от Импакта може да загрее ако я сложиш на флекса, понеже той консумира доста енергия за кратко време.

Ти поне ще имаш гаранция в Румънско.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: