Нека намерим най-тънките цени.
Николай Николов - специалист
stan73 написа:
2 неща са ми донесли от Германия (Баварска област), но и двете са супер. (а и някои от нещата, които пускат там изобщо не ги пускат тук) Чудя се да не би като за тях да са по-добри или поне да са подбрани. А като за източният блок да носят по-нискокачествени неща...
Няма нищо за чудене. 100% вкарват шита в източния блок, а каймака остава за запада.
gnt69 - майстор
Скоро един колега беше споделил снимка на циркулационна помпа Вило специално произведена за източна Европа. Гаранция че ни носят по долното качество. Ама и ние им идем от хак. Аз познавам хора които ползват лидълските инструменти професионално и викат като се счупи ще го върнем. Сигурно швабите не правят така. :partyman:
mitko64 - майстор
Николай Николов написа:
stan73 написа:
2 неща са ми донесли от Германия (Баварска област), но и двете са супер. (а и някои от нещата, които пускат там изобщо не ги пускат тук) Чудя се да не би като за тях да са по-добри или поне да са подбрани. А като за източният блок да носят по-нискокачествени неща...
Няма нищо за чудене. 100% вкарват шита в източния блок, а каймака остава за запада.
Дали има разлика в качеството не знам, работил съм с едни същи перфоратори купени там и тука, разлика не усетих. Бургиите и там са криви :-D . Но със сигурност партидите са различни, там упътванията са само на немски(De, At и CH) и на английски. Дремелът ми също е от там. Понякога като видя масово разпечатани опаковки, предположението ми е, че са ги разпечатали да сменят упътванията.
Virtex - майстор
Внимавайте с батериите. Прегряването не е хубаво нещо. Дали има температурна защита в батерията - съмнява ме. Обикновено е в зарядното, единият от пиновете е от термистора в батерията при заряд, като работи е малко вероятно да се ползва.
Ако прегрява като работи значи батериите не са достатъчно мощни като ампераж и може да се прецакат или да се претоварят. Не случайно за мощните уреди батериите са по 4-5 ампера, за да носят повече натоварване за флексове, зегета и т.е.

Не разбрах да вземам ли акумулаторната отвертка или да чакам Bosch ixo 5 за 20на паунда ( 45-50лв) :)
jekasus - майстор
potrebitel22 написа:
Не разбрах
Зелен Парксайд е по-добър от зелен Бош.
brick - специалист
jekasus написа:
potrebitel22 написа:
Не разбрах
Зелен Парксайд е по-добър от зелен Бош.
Представям си син парксайд как ще е... :mrgreen:
jekasus - майстор
brick написа:
Представям си син парксайд как ще е...
Луда работа ще е :-D
gnt69 написа:
Сигурно швабите не правят така.
Не си свалят етикета от дрехите, за да може да го върнат после в магазина, после тия дрехи идват при нас, като втора употреба...
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
Николай Николов написа:
stan73 написа:
Дали има разлика в качеството не знам, работил съм с едни същи перфоратори купени там и тука, разлика не усетих. Бургиите и там са криви :-D . Но със сигурност партидите са различни, там упътванията са само на немски(De, At и CH) и на английски. Дремелът ми също е от там. Понякога като видя масово разпечатани опаковки, предположението ми е, че са ги разпечатали да сменят упътванията.
За съжаление е така,ида ни да им го начукаме на швабите тъпи
gogyto - специалист
Някой да си е купил бинокъл, да даде отзив?
Bleu81 - напреднал
Привет,

Потвърждавам за батериите. При мен след разряд и заряд с 500 мА измерения капацитет беше около 1400 мАh.

Добро утро на всички!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: