И аз така мисля като тебе.

Толкин написа:За батериите Tronic, като разлика с предната промоция, при които нямам проблем е, че на самата батерия пише и на български език, а на новите няма на български; другото при старите е, че на тях пише интернет сайт www.eures-gmbh.de, а новите www.kompernass.com. Иначе писах оплакване на бг сайта на Лидъл за проблема, и ми отговориха '' Колегите, отговорни за тези продукти ще проучат въпроса.'', и да върна тези които съм закупил. Но не мисля да ги връщам, защото направих дисекция на едната, една трета в горната част от батерията е куха, и второ за тази цена няма смисъл, ще им намеря приложения някъде. Но ако и други хора им пишат може да ускорят нещата и ако може производителя-тарикат да си го отнесе. Намерих оплакване и от потребител в Белгия за същите батерии АА 2400.
Ако някой е купил от ААА батериите от тази промоция, ако може да ги тества или поне да ги претегли трябва да не са по-малко от 12 грама, че и те са ми съмнителни, но няма да купувам.
fore написа:Не казахте нищо за меренето на капацитета.Капацитета го измерват по специализираните зарядни. Зареждат батерията и после смятат капацитет като разреждат батерията докъм 1 волт при константен разряден ток.
Явно като се купуват батерии трябва да се ходи с ел. везна, а като се вземата Авто Акута с кантара за зарзават или телесна маса.
fore написа:Не казахте нищо за меренето на капацитета.С това зарядно-анализатор: https://goo.gl/Qyc8bJ
Явно като се купуват батерии трябва да се ходи с ел. везна, а като се вземата Авто Акута с кантара за зарзават или телесна маса.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: