Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
И аз така мисля като тебе. :) :partyman:
agj - майстор
За батериите TRONIC АА -установих единствено ,че са по дебели от алкалните !Е нямам такова зарядно за да установя колко е капацитета им , но пък и честно казано не ме и интересува ,цента им доволно добра за да влизам в такива подробности !!
tntcom - специалист
Мойте Троник АА ги ползувам от преди 2 или 3 години, но не са както ги пишат 2500ма, а по-малко. Едната тежи 28гр. Също имам от преди 7-8 години Униросс 1300ма на 23гр. и на безброй цикли на зареждане. Усещам ги като че държат по-вече :!:
За батериите Tronic, като разлика с предната промоция, при които нямам проблем е, че на самата батерия пише и на български език, а на новите няма на български; другото при старите е, че на тях пише интернет сайт www.eures-gmbh.de, а новите www.kompernass.com. Иначе писах оплакване на бг сайта на Лидъл за проблема, и ми отговориха '' Колегите, отговорни за тези продукти ще проучат въпроса.'', и да върна тези които съм закупил. Но не мисля да ги връщам, защото направих дисекция на едната, една трета в горната част от батерията е куха, и второ за тази цена няма смисъл, ще им намеря приложения някъде. Но ако и други хора им пишат може да ускорят нещата и ако може производителя-тарикат да си го отнесе. Намерих оплакване и от потребител в Белгия за същите батерии АА 2400.
Ако някой е купил от ААА батериите от тази промоция, ако може да ги тества или поне да ги претегли трябва да не са по-малко от 12 грама, че и те са ми съмнителни, но няма да купувам.
hakama - специалист
Най-сетне я пуснаха отверката (с 26бита) от 23.06.
4Nm.
Как ви се струва. Даже се изправя дръжката.

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=41996
fore - майстор
Толкин написа:
За батериите Tronic, като разлика с предната промоция, при които нямам проблем е, че на самата батерия пише и на български език, а на новите няма на български; другото при старите е, че на тях пише интернет сайт www.eures-gmbh.de, а новите www.kompernass.com. Иначе писах оплакване на бг сайта на Лидъл за проблема, и ми отговориха '' Колегите, отговорни за тези продукти ще проучат въпроса.'', и да върна тези които съм закупил. Но не мисля да ги връщам, защото направих дисекция на едната, една трета в горната част от батерията е куха, и второ за тази цена няма смисъл, ще им намеря приложения някъде. Но ако и други хора им пишат може да ускорят нещата и ако може производителя-тарикат да си го отнесе. Намерих оплакване и от потребител в Белгия за същите батерии АА 2400.
Ако някой е купил от ААА батериите от тази промоция, ако може да ги тества или поне да ги претегли трябва да не са по-малко от 12 грама, че и те са ми съмнителни, но няма да купувам.

Аз ползвам най вече ААА батерии. Купих обаче от миналата промо и те тежат 13 грама. Пише на Български и има този сайт дето е изписан също. Купих една на 9 волта и две на Д размер- 108 грама. Но всичките са от миналата промо.

На Фуджи сел АА 2800 мАмп. са по 29 грама

Със какъв уред мерите капацитета им ?
Последна промяна от fore на съб юни 18, 2016 3:33 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Битовете не са никелирани, както писа един колега, а предполагам от S2 стомана, най- подходящата за битове. На модела А1 бяха някакви жълти, презакалени, най- популярните ми се потрошиха. Иначе е добър инструмент новият модел, предполагам,с бързо зарядно(1 час), даже фенер са му качнали на дупето. :idea:
fore - майстор
Не казахте нищо за меренето на капацитета.

Явно като се купуват батерии трябва да се ходи с ел. везна, а като се вземата Авто Акута с кантара за зарзават или телесна маса. :mrgreen:
Bleu81 - напреднал
fore написа:

Явно като се купуват батерии трябва да се ходи с ел. везна, а като се вземата Авто Акута с кантара за зарзават или телесна маса. :mrgreen:
Капацитета го измерват по специализираните зарядни. Зареждат батерията и после смятат капацитет като разреждат батерията докъм 1 волт при константен разряден ток.
На моите им направих няколко цикъла заряд разряд и повече от 1400 mAh не измерих. След малко ще им ги върна.
Евтини акумулаторни батерии има и в икея. По спомен 4 броя 2000 mAh Бяха 10 лева, а последния път сякаш мернах 2400 на сходна цена пак там.
fore написа:

С това зарядно-анализатор: https://goo.gl/Qyc8bJ

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: