Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Дне с в два магазина мерих ли мерих и все 95 грама :-D 9 волтови не видях.Пуснаха ли изобщо,че и в каталога ги няма?
agj - майстор
hakama написа:
Най-сетне я пуснаха отверката (с 26бита) от 23.06.
4Nm.
Как ви се струва. Даже се изправя дръжката.

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=41996
Имам подобна но на Budget BAS36.Ползвам я вече няколко години и съм много доволен !Обаче моята няма степени и ...ми с струва че ще отнеса една от Лидълските ,след съответния оглед обаче :)
Това че дръжката се изправя е просто екстра !Аз никога не съм я ползвал в изправно положение .Когато купувах тая на Budget най много ми хареса че битовете се захващат с специален механизъм, а не с магнит както са при 99%от другите такива подобни отвертки.
Virtex - майстор
Някои виждал ли е от пистолетите с горещ въздух наскоро ? Т.е. някои има ли идея дали още ги държат из магазините, че изпуснах когато трябваше да го взема :)

И да знам дали да пращам родителите да търсят, защото ще ми трябва (аз съм извън страната и да не разкарвам хората в тази жега, затова питам :) )
agj - майстор
potrebitel22 написа:
Някои виждал ли е от пистолетите с горещ въздух наскоро ? Т.е. някои има ли идея дали още ги държат из магазините, че изпуснах когато трябваше да го взема :)
Всички стоки на промоция се държат до изчерпване на количествата.Има доста магазини на Лидъл, в някой може и да са останали в други веднага да са се изчерпали.Така че е най добре да се провери в съответния клон.
kr1100 - майстор
potrebitel22 написа:
И да знам дали да пращам родителите да търсят, защото ще ми трябва (аз съм извън страната и да не разкарвам хората
Звънни на тел. на ЛИДЛ ище ти кажат къде има или ти ще поръчаш да доставят в удобен магазин. Даваш си номера / в случая на родителите/ и като пристигне стоката ти се обаждат и я вземаш
nikolson - майстор
Пистолетът за горещ въздух беше в брошурата 6-12 юни.
jekasus - майстор
Днес в Добрич имаше 10 пистолета за горещ въздух.
nautilus33 - майстор
Някой знае ли, дали принадлежностите за мултитулът на Парксайд, който ще пускат другата седмица, ще станат и за мултитулът на бош, понеже ми се стува, че ще са същите.
Chefo77 - майстор
Стават.
Имам от предишната промоция, дори не съм ги ползвал.
Между другото, научих се доста сносно да заточвам затъпените ножчета на мултикътър-а, досега съм спестил сума пари само от това, че заточвам, вместо да изхвърлям. Ако някой ключар се навие на копиращата машина да заточи затъпено ножче, копирайки профила от чисто ново, ще бъде добре :)
mitko64 - майстор
На бош са с отвор 10мм., а на Парксайд с 6,5мм. Обратният вариант става със сигурност(ножчета Бош на машина Парксайд). Това говоря за старият тип от втория модел нагоре, новите, отворен тип, за бърз захват, за първи път ги пускат.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: