• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
Hoвoceлckи - майстор
Е това без GPS ли ти изглежда да е?
Прикачен файл:
координати.jpg
координати.jpg (104.42 KиБ) Видяна 1118 пъти
[/url]
montoya - майстор
По принцип говорех, не за този клип конкретно
nanobanano - специалист
В емаг има някакви на промоция .Чуда се дали да не взема нещо около 150лв на изплащане :rolleyes: Стоят ли на стъклото залепени?До сега каквото съм вакумирал там и пада след ден два?
Иначе за сега съм си харесал това,но дали си струва?

http://www.technopolis.bg/bg/DVR/АВТО-Р ... S/p/308704
Chefo77 - майстор
Как да свършат тарикатите, като постоянно изникват нови и нови. Днес за минута и половина, жълт автобус В 9556, поддържащ линията Варна - Белослав първо щеше да отнесе мен, излизайки бясно изпод Аспаруховия мост (идва от Белослав, аз - от Аспарухово), изобщо пренебрегващ знаци и какво ли не; после тръгна да изпреварва на самия мост, а мацката с Тойотата, която беше буквално на левия му стоп, едва успя да намали - иначе я вкарваше в отсрещното платно. Това, че беше и без включени фарове, изобщо няма да го спомена ...
Николов, влез му в положение на човека - жена му работи на магистралата; дъщеря му бременна и не знае от кого; синът му пасивен хомосексуалист, обичащ оргиите; има мазоли по ръцете от секс и лактите го болят от малката баня ... Заплатата му малка, шефът му гад, колегите се държат с него като изтривалка, от алкохол са му опадали зъбите ... Остава му само едничката радост да изпревари някоя колона, за да се почувства мъж.
nikolovvd - майстор
Като се замисля върху думите ти, трябва да призная, че си много прав!
Явно нещата на пътя са като с оная работа. Който не може да се справя в леглото, само за секс говори.
Като няма ум, способности, знания или умения, че да печели и живее добре, се опитва да се покаже пред околните с недостатъците/простотиите си.
Със определена доза сигурност, може да се предположи, че минавайки край чакащите, се е самоизтъквал колко е умен и велик пред някоя мацка. На такъв каквото и да му кажеш няма да те разбере, просто защото е тъп. Това си е Божие наказание!
kuuuuuul - майстор
nanobanano написа:
В емаг има някакви на промоция .Чуда се дали да не взема нещо около 150лв на изплащане :rolleyes: Стоят ли на стъклото залепени?До сега каквото съм вакумирал там и пада след ден два?
Иначе за сега съм си харесал това,но дали си струва?

http://www.technopolis.bg/bg/DVR/АВТО-Р ... S/p/308704
Мани го този Емаг,виж тук и гледай за бюджета който си определил да има поне няколко неща.
http://www.dx.com/c/car-accessories-799 ... r-dvrs-735
nikolovvd - майстор
Ама това което си дал са все боклуци.
Това което е харесал колегата поне е на Кобра, а това което си предложил няма нито име нито модел.
Ако потърсиш някакво видео в Тубата за или от тези модели ще удариш на камък.
Така веднъж се зачетох за една флашка, която се оказа с име 1 TB, което нямаше нищо общо с един терабайт.
Купувайки през онлайн магазин нещо за 50-60$ от Китай, може да се окаже хвърляне пари на вятъра.
Когато харесате нещо, търсете информация за него в нета, както и мнения на ползватели.
kuuuuuul - майстор
Почти всичко което се продава тук е от Китай не зависимо от марката,нея я лепкат тука или са си я поръчали с нея за да искат повече пари.Аз си пазарувам само онлайн и пари за марки не давам.Моя е скъп но със всички екстри има го и без тях много по евтино.Прави много добър запис.
nikolovvd - майстор
В Тубата има клипове на реплики на регистратори. Най-видимата разлика е в нощните клипове.
Малко са регистраторите притежаващи WDR технология, която дава допълнителна острота и чувствителност.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 24

Тема "Клипове от видеорегистратори в България." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: