Нека намерим най-тънките цени.
kolcho - специалист
mitko64 написа:
Така, Бошът(за 350лв. преди 4 години) устиска само 115 винта.
Не е зле да сравниш въпросния Бош с четиригодишен Парксайд. Ако въобще успееш да откриеш жива четиригодишна лидълска машина, устояла на професионална употреба.
Успех в сравнителните анализи :wink:
cholev - майстор
kolcho написа:
mitko64 написа:
Не е зле да сравниш въпросния Бош с четиригодишен Парксайд. Ако въобще успееш да откриеш жива четиригодишна лидълска машина, ...
Направо. Ама за тези пари ще си купи 5 парксайда срещу 1 бош и ще си завива цял живот на воля :mrgreen:
Готов съм за състезанието с моя 10.8в 2011год http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 010.8%20A1
mitko64 - майстор
kolcho написа:
mitko64 написа:
Не е зле да сравниш въпросния Бош с четиригодишен Парксайд. Ако въобще успееш да откриеш жива четиригодишна лидълска машина, устояла на професионална употреба.
Сравнявам го веднага с 3 годишен 18 волтов, с батерия от 08.2012г. Батерията се скапа през есента на 2015г., след доста интензивно ползване. Новата струваше 28 лв.(1,5Аh) . Maшината я купих за 88лв., на разпродажба, като само патронника и струва над 30 лв.(Рьом, едновтулков, самозаключващ). За една батерия на Бош( 10,8V, 1,3Ah) ми искат 80лв.
ESPACE - майстор
Чолев, някъде преди много време в една тема тук бях описал как при едно много мащабно сглобяване на мебели използвах два сини Боша и един Парксайд - всичките 14,4V. Една седмица ги сглобявахме. След като приключи офанзивата продадох Парксайда в продавалника и повече и не докоснах винтоверт на тази марка. Когато осъзнаеш, че нещата съвсем не опират до броя завити винтове с една батерия тогава може би ще ме разбереш. Има неща и като ергономия, контрол.
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
kolcho написа:
mitko64 написа:
Сравнявам го веднага с 3 годишен 18 волтов, с батерия от 08.2012г. Батерията се скапа през есента на 2015г., след доста интензивно ползване. Новата струваше 28 лв.(1,5Аh) . Maшината я купих за 88лв., на разпродажба, като само патронника и струва над 30 лв.(Рьом, едновтулков, самозаключващ). За една батерия на Бош( 10,8V, 1,3Ah) ми искат 80лв.
Е и аз сравнявам с моя холандски Ферм дето ми изкара цяло десетилетие....с една батерия....винтоверта беше 60 лв....
Още нямам доверие на винтовертите на Парксайд и си карам със наличната все още
jekasus - майстор
ESPACE, по спомен, но може и да греша, също си бил против и прахосмукачката, явно негативизъм към марката, я съм същия към Скил...
Всички машинки ми работят професионално - винтоверт 20в, пистолет за г.в., прахосмукачка, отвертка, фреза за канали, мултишлайф, къртач 1500вт, миксер за лепило.
Сега и 12в ще навлезе в работа.
mitko64 - майстор
Ferm и холандски :lol: . Имам едно такова недоразумение, шмиргел, Холанд пише на него. Е нема такова менте, с крива ос. Като го включиш, друса цялата маса.
profesionalist_wood - майстор
mitko64 написа:
Ferm и холандски :lol: . Имам едно такова недоразумение, шмиргел, Холанд пише на него. Е нема такова менте, с крива ос. Като го включиш, друса цялата маса.
Това са старите холандски инструменти преди да ги изнесат в Китай и да им скапят качеството
Chefo77 - майстор
Аз пък имам циркуляр на ТопКрафт, произведен от Ферм (Холандия), който е по-добър от Ферм, продаван в България (произведен в Китай).
Някой май пак се опитва да вкара интрига между Парксайд и професионалните нструменти. Пичове, недейте така бре. Не е смешно даже ...
mitko64 - майстор
Каква интрига? Само сухи данни от днес. Иначе с Боша съм завил последните седмици над 3000 винта, но не съм броил, поне зарядното му е 30 мин.,само въртях батериите. Но днес се изненадах откровенно- очаквах поне 150 бр. да завие.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: