Нека намерим най-тънките цени.
kolcho - специалист
Chefo77 написа:

Колчо - нямам идея, аз не разбирам :lol: :lol:
Наздраве! Хайде, че полувремето свърши :fball:
mitko64 - майстор
И резулата е 195 на 115 :-D . Победителят игра с 15Ачовека, а загубиклия с 13Ачовека. :-D
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
И резулата е 195 на 115 :-D . Победителят игра с 15Ачовека, а загубиклия с 13Ачовека. :-D
Да, ама единия е играл 4 тежки мача, пък другия сега влиза ... :lol:
mitko64 - майстор
Между другото, за зегето, с изключение на ролката, се оказа прав- голяма пръчка е. Вече една седмица се боря с него.
Chefo77 - майстор
А не бе, аз вятър си правя на пръстите ... :)
Сега дебна едно 4350, да си направя комплектче ... :wink:
ESPACE - майстор
jekasus написа:
ESPACE, по спомен, но може и да греша, също си бил против и прахосмукачката, явно негативизъм към марката, я съм същия към Скил...
Негативно съм се изказвал само срещу прахосмукачка с конструктивни недомислици на Samsung. А относно Parkside имам някои неща, които не съм разкарал само защото ги ползвам изключително рядко - пневматичния гайковерт, едно зеге, ел. отвертка, пистолет за горещ въздух, дремел. Посредсвена работа са всички и като почне някой тук да ги сравнява с истински инструменти ме напушва един смях ама гледам да се сдържам и да не вземам отношение.
stan73 - майстор
Е то и от Бош има доста по-изпипани електро инструменти (Фаин, Фестоол, Атлас Копко (Милуоки), Хилти, Ингерсолл Ранд (за последните само имам много добри отзиви, но не са ми попадали досега)). Но ползвателите на Бош пак си ги харесват...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Абе как може да сравнявате профи инструмент с хоби инструмент!?! Адски несериозно е.
Shift - специалист
Някакви мнения за еднодневната промоция в събота - http://www.lidl.bg/bg/saturday-7142.htm ...
С тази дълбочина на рязане 25мм значи ли, че няма да мога да режа нещо по-дебело от дъска /кухненски плот например/?
И въпреки това заслужава ли си уредчето.
profesionalist_wood - майстор
Shift написа:
Някакви мнения за еднодневната промоция в събота - http://www.lidl.bg/bg/saturday-7142.htm ...
С тази дълбочина на рязане 25мм значи ли, че няма да мога да режа нещо по-дебело от дъска /кухненски плот например/?
И въпреки това заслужава ли си уредчето.
Става за кухненски плотове от мрамор да речем.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: