Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
Профи кухненски плотове от мрамор не се правят :lol: Виж от други камъни стават но ако е от мрамор е само за украса на някоя кухня.
profesionalist_wood - майстор
lov написа:
Профи кухненски плотове от мрамор не се правят :lol: Виж от други камъни стават но ако е от мрамор е само за украса на някоя кухня.
Комшията си сложи такъв...Има и в обяви в нета http://www.kuhnipoproekt.com/index.php? ... 0%BE%D1%80
Георги Иванов(алцек) - специалист
lov написа:
Профи кухненски плотове от мрамор не се правят
И още как се правят,шурея работи това над 10 години във Варна.Направил е доста кухни от мрамор,и аз съм участвал в монтажа на една от кухните в Разград на наш познат,Г образна и дългата част беше 3.10 м.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
lov написа:
От мрамор са сладкарските плотове.
DundyTheCroc - майстор
Мрамора изобщо не обича разни киселини, веднага се матира, не знам дали е подходящ много за плот.
lov - майстор
Що в тая наща държава голяма част страдат от синдрома ЕЖК. Преди да започна да правя моите ремонти и обзавеждания повярвай ми нагледал съм се на такива плотове и мивки но в държава където обработката и направата на такива неща е традиия. И сигурно съм се интересувал кое как и защо може или не може да се ползва. Аз на кого да вярвам на това че някой бил работил там или негов приятел си е сложил еди какъв си плот или да си гледам моите две къщи с няколко кухни дето са направени с гранитни плотове и една купчина подпрозоречни камъни. А там пък на последното имам както врачанси камък така и мрамор и гранит.
Ще омажем темата ако продължаваме но за мрамора ще спомена само едно единственото място дето му понася добре това са бани и подпрозоречни камъни останалото е кофти предложение от търговци да ударят кьоравото от някой незапознат дето евентуално ще си ползва кухнята само за украшение или ще им стане роб за цял живот щото и една блажна чиния като метнеш ще остане петно. И в крайна сметка ще урине всичко след няколко години щото няма да издържи на това. Вярно красиво е но има и други също така красиви каменни породи които с по малко ухажване стават за тази цел. А тя цената не е кой знае колко различна ма пусти мерак да хи е и по евтинко в крайна сметка излиза солено.

n_a само да не забравя но ще се опитам да ти снимам един сладкарски плот дето обработва шоколад на него. Работилничката е от миналия век и със сигурност плота както и обзавеждането не е променяно. С това се гордеят и рекламира. Та не е мрамор повярвай ми. Не са толкова прости макар че са стиснати бетер евреи.
nikolson - майстор
Тя приказката за мрамора тръгна от циркулярчето, което ще отреже мраморен плот, ама друг път., (евнтуално за пръв и последен път)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
lov написа:
...

n_a само да не забравя но ще се опитам да ти снимам един сладкарски плот дето обработва шоколад на него. Работилничката е от миналия век и със сигурност плота както и обзавеждането не е променяно. С това се гордеят и рекламира. Та не е мрамор повярвай ми. Не са толкова прости макар че са стиснати бетер евреи.
Много обичам стари неща, ще ме зарадваш (ако не забравиш) :-)
Мраморът е класика в сладкарството, защото поддържа ниска температура, лесно се чисти и обновява и е евтин
etconev - специалист
Фен съм на марката Парксайд, но нещо се разочаровах от последната си покупка. На 03.06 си купих зегето, което беше на промоция, имаще си светлина, лазарче, абе капчица. Да, ама не, започнах да режа, че да го пробвам....реже идеално, бързо, не се мъчи, добре де, ама като видях колко вълнообразно е станал среза, ми се доплака. Помислих си естествено, че проблемът е в мене. Започнах пак да режа, бавно, внимателно, гледам си лазарчето и белязката на основата, но резултата беше същия. На третия опит махнах предпазното стъкло за да мога да гледам ножа и...тогава забелязах, че ножа не съвпада с белязката, а лазарчето е даже още по-настрани. Мъчих се да го центровам, да го застопора, но забелязах, че основата винаги се изместваше, като на моменти трябваше да извивам зегето на около 30 градуса, че да върви ножа направо. Надявам се това да е някакъв дефект само при мене, а не като цяло в марката, понеже от другите си инструменти съм доволен. Реших да го върна, докато не е изтекъл 30 дневния период. Някой имал ли е проблем с това зеге, ако си го е купил?
Chefo77 - майстор
Аз това, че ножчето се усуква, съм го писал в същия ден, в който взех зегето. Заедно с другите дразнещи за мен неща. Виждам, че не съм единственият, на когото му е направило впечатление.
Но ако всичко друго може да се пренебрегне (хайде, за толкова пари толкова, нали), то усукването на ножа от държача е абсолютно неадекватно за едно зеге. Още повече, че това е зеге с огромна мощ, не някаква 350 ватова измислица - то трябва да е проектирано да реже доста тежки материали... Даже старото им беше по-добре в това отношение, макар и да беше доста по-евтино.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: