Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
pnik - напреднал
Здравейте на всички. Купих си стенен шкаф за баня с огледални вратички с неправилна форма на ф-ма Макена -Русе от Практис.
Поради мое невнимание счупих лявата вратичка още преди да съм монтирал шкафа.. Питах на няколко места, но могат да изрязват само вратички с правилна форма.
Знае ли някой къде в София могат да изрежат вратичка като тази от прикачения файл. Предварително благодаря на всички за отговорите. [img]
Прикачен файл:
image.jpg
[/img]
VLADO66 - майстор
Свържи се с фирмата производител, да ти изпратят с наложен платеж тел. 0886 986 941
pnik - напреднал
Колега благодаря за отговора. Направил съм запитване към тях на имейл, но все още нямам отговор и за това си позволих да попита и тук. ДЕано да ми отговорят, защото както написах, няма никакъв продуктов номер и малко трудно ще им обясня за кой тояно артикул става въпрос.
tarlyo - специалист
Направи шаблон от старото огледало. Всеки средно добър стъклар ще го изреже. Вече за прецизна обработка на канта си трябват машини.
pnik - напреднал
Благодаря на всички отзовали се. Въпросът е решен. От фирмата производител ми изпратиха веднага въпросната вратичка.

Тема "Огледално стъкло на шкаф за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: