Нека намерим най-тънките цени.
pgt - специалист
Ако сте много мераклии за флекса и ще ходите на море в Гърция може да се възползвате и от техния Лидл.
Последна промяна от pgt на ср юни 22, 2016 2:43 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
pgt написа:
Ако сте много мераклии за флекса и ще ходите на море в Гърция може да се възползвате и от техния Лидл.
И ще има бум на разбити вилни къщи :-D
nanobanano - специалист
Наистина аку шлайф си е нещо повече от полезно.Пък кой за какво ще го ползва е друг въпрос :-D
Последна промяна от nanobanano на ср юни 22, 2016 2:39 pm, променено общо 1 път.
Гост - специалист
profesionalist_wood написа:
pgt написа:
И ще има бум на разбити вилни къщи :-D
Да, бе, щото като не е пуснат още досега- разбити вили и къщи няма...
pgt - специалист
Да и аз така мисля, то който е решил да го ползва за такива цели едва ли чака промоциите в Лидл. :lol:
fore - майстор
За професионални цели има Син Бош ! :lol:

Тъста има вила в Гърция около Солун и ще ни заведе да я знаеме за напред, а до нея има и Лидл. :mrgreen: Само евра да има.
Но става много сложно да уцеля точно този флекс като ходиме.
pgt - специалист
Е ти на ли си поръча от Германия. Ние чакаме отзиви :wink:
fore - майстор
Само флекса за тест го поръчах за сега. Другите машинки от тука мисля да ги купя. Нали щели да ги пускат.
mgbagera - специалист
Може ли да задам едно малко сложно въпросчсе :-D

Купих си (по скоро маи се прекарах) един рошав килим от Лидл, без да погледна етикета му.
Оказва се че на етикета има знак забранено прането #-o обаче пише "препоръчва се използването на препарат за почистване на килими".

Някой има ли такъв килим и дали го е прал и има ли последствия ?
nanobanano - специалист
Е предполагам забранено е прането в пералня,а не да го переш :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: