Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Взех машинката- заредена е на 6 и вади отличен звук ! За сега е супер. Много високи обороти развърта. Отлична изработка- абе правено като за бели хора. Замислям се и за Импакта.

Точно 4 кила тежи с допълнителният кашон от DHL и немските брошури. :wink: Значи наистина ползват DHL

На него пък е написано на Английски - че е Ъглов Шлайф от Гризли.

Доволен ! :prayer: :)

--------------------
Само не знам дали копчето за пускане трябва да се връща само ??? :? - не се застопорява. Ще прочета от Енглиш в упътването.
Явно защото е на батерия да не я хаби ако се отплеснем.
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
Взех машинката- заредена е на 6 и вади отличен звук ! За сега е супер. Много високи обороти развърта. Отлична изработка- абе правено като за бели хора. Замислям се и за Импакта.

Точно 4 кила тежи с допълнителният кашон от DHL и немските брошури. :wink: Значи наистина ползват DHL

На него пък е написано на Английски - че е Ъглов Шлайф от Гризли.

Доволен ! :prayer: :)

--------------------
Само не знам дали копчето за пускане трябва да се връща само ??? :? - не се застопорява. Ще прочета от Енглиш в упътването.
Явно защото е на батерия да не я хаби ако се отплеснем.
Честито! Дай снимков матриал да се порадваме ние :)
fore - майстор
Не ми се снима- но е същото като на колегата от Русе. Ще щракна с телефона и утре може и да ги кача от офиса.
mitko64 - майстор
Я погледни упътването на какви езици е!
Chefo77 - майстор
Такера го взех още първия път (модела, който тогава предлагаха), не ми хареса, но колегата го изкупи от мен. След няколко операции все още кове когато си иска и все още има зверски откат.
Вземате, пробвате, връщате. Явно това е рецептата в този магазин, защото от бройка до бройка, от серия до серия и от нужди до нужди има разлика.
mgbagera - специалист
nanobanano написа:
Е предполагам забранено е прането в пералня,а не да го переш :-D
Е знака означава забранено пране но не е пояснено дали за пералня или изобщо. То само като го погледнеш и ти става ясно че няма да се побере в никоя пералня.
Да разбирам ли че спокойно мога да си го занеса на автомивка :?
lov - майстор
За перални че няма да се хване не бъди сигурен :lol: Имах такава дето хващаше 240 кила дрехи. :lol:
Знака означава че не трябва да се пере в барабанна пералня. Причината е че ще се степе и стане като кече. С водоструйката нямаш грижи става като нов и пак пухкав. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
mgbagera написа:
....знак забранено прането ....?
Какъв е знакът?

Прикачен файл

kakvo-oznachavat-znacite-po-etiketite-na-drehite-ni.jpg
kakvo-oznachavat-znacite-po-etiketite-na-drehite-ni.jpg (29.63 KиБ) Видяна 1892 пъти
agj - майстор
n_a написа:
mgbagera написа:
Какъв е знакът?
Всички знаци са описани тук:
http://www.karamiabg.com/%D0%BF%D0%BE%D ... D%D0%BE-2/
mgbagera - специалист
n_a написа:
mgbagera написа:
Какъв е знакът?
Номер 2. Аз ги проверих знаците преди да си задам въпроса но не е уточнено че се отнася за пералня.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: