Нека намерим най-тънките цени.
ZMeyGorianin - майстор
Тя разликата им май е само по фасон...
cholev - майстор
cholev написа:
Shift написа:
... Надмина очакванията ми. /
Човече не ме изкушавай :?
...
Неее не се давам [-X
Е предадох се :-D . Преди малко отнесох 1 бройка и даже вече го пробвах. Както бях по къси панталони и без фланелка, сега целия съм в трици :?
Една забележка за сега- лоста за застопоряване механизма ограничение на потапяне е пластмасов, а усилието за отваряне затваряне не е малко. Що не от алуминий не знам :? , Така да те е страх да го отвориш затвориш
kolcho - специалист
Shift написа:
Надмина очакванията ми.
Какви ли очаквания може да има човек, който не е наясно, че това е твърде специализиран тип машина, предназначена за ограничен кръг употреби?
Сядам да помисля по въпроса...
:?
kolcho - специалист
cholev написа:
Що не от алуминий не знам :?
Скапан е, защото така и така ще надмине очакванията на евентуалните купувачи :wink:
profesionalist_wood - майстор
cholev написа:
cholev написа:
Shift написа:
...
Неее не се давам [-X
Е предадох се :-D . Преди малко отнесох 1 бройка и даже вече го пробвах. Както бях по къси панталони и без фланелка, сега целия съм в трици :?
Една забележка за сега- лоста за застопоряване механизма ограничение на потапяне е пластмасов, а усилието за отваряне затваряне не е малко. Що не от алуминий не знам :? , Така да те е страх да го отвориш затвориш
Можеш да го разглобиш и да свалиш пластмасата и да го отнесеш да го сканират на 3Д скенер и след това да го изработят на СНС рутер....аз понякога прибягвам до тази услуга
Shift - специалист
kolcho написа:
Shift написа:
Надмина очакванията ми.
Какви ли очаквания може да има човек, който не е наясно, че това е твърде специализиран тип машина, предназначена за ограничен кръг употреби?
Никакви.Доволен ли си? Спестих ти мисленето.
За мен единственото "ограничение" е дълбочината на рязане. А щом машината е специализирана значи и аз ще ставам специалист. :-D
profesionalist_wood - майстор
Shift написа:
kolcho написа:
Shift написа:
Надмина очакванията ми.
Никакви.Доволен ли си? Спестих ти мисленето.
За мен единственото "ограничение" е дълбочината на рязане. А щом машината е специализирана значи и аз ще ставам специалист. :-D
Специалист от Сицилия :lol:
Shift - специалист
cholev написа:
cholev написа:
Shift написа:
...
Неее не се давам [-X
Както бях по къси панталони и без фланелка, сега целия съм в трици :?
Маркуча не съм го слагал още, но явно работи перфектно :-D

https://youtu.be/fAoqF0PkLzQ
kolcho - специалист
Shift написа:
За мен единственото "ограничение" е дълбочината на рязане.
Оооооо, машина със само едно ограничение си е почти идеална, нали? Пък и си подбрал машината с най-маловажното ограничение - това по дълбочина на среза. Този избор ще ти предостави уникални възможности - да си скроиш, примерно, кухненски шкаф от 18 мм ламинирана плоскост / това, че този тип маломощни машинки много уверено чупят покритието, задъхват се при рязане на по-твърди материали и още по-уверено кривят, ако единствената ти ръка не е със силата на Херкулес, ще установиш по-късно/, после ще отрежеш 8 мм материал за гърба на шкафа / ура! тук машинката се справя чудесно и е адски удобна!/, а когато стигнеш до плота......хммммм....той / ах, мръснициииииии!/ е 40 мм.....не става...търсиш по-тънък...има и 32, и 27......25? Няма. Обаче има отрезни машини, които режат 30+ мм. Просто твоята идеална машинка не е от тях. Следва покупка на нова машинка. Въпросният Парксайд е изиграл своята благородна роля . Станал си малко по-умен срещу скромната сума от 111 лв., кеф!
Поздравления!
И един безплатен съвет - ако наистина си любител и ще разчиташ САМО на този циркуляр за разкрой, бързо го върни, а после с парите си вземи нужната за един любител машинка: нещо с мощност в диапазона 700-1200 вт, диск между 140-190 мм. Ако си падаш по леките машини по-скоро 700-800 вт/140-150, ако държиш да покриеш диапазона над 50 мм срезове - отиваш на 1200вт/185-190, малко по-тежки са, но вършат отлична работа, стига да не са хептен менте.
Ако коментираната машинка си взел като допълнение към основен по-голям циркуляр, горните съвети просто отпадат - да ти е жива и здрава и да ти върши работа дълго време: както сам ще установиш, за някои неща ще е много по-удобна от батковците!
Наздраве :partyman:
Shift - специалист
Човек ,къде ме хвърляш? Какви шкафове,какви кухни.... :? Може би не ме разбра - циркулярчето ми трябва за ЛЮБИТЕЛСКИ /по мои разбирания/ цели. Например откакто съм го взел си сложих допълнителен рафт в гардероба и намалих дълбочината на един пластмасов перваз под прозорец /рязах по дължина/. Не съм наивник и не мисля да правя мебели и кухни с този уред. Просто исках в някой случаи да замести зегето, което иначе бих ползвал. :wink: Ако един ден реша да правя нещо по-сериозно ще си взема нормален циркуляр. Засега нямам такива планове поради което не си взимам и нормален циркуляр.На всеки може да се наложи в един момент да си купи по-голям и мощен уред.Това значи ли, че се е набутал с първия? Ако е така дай направо да си купим всички профи машини и да се кефим,че стават за всичко. Аз не искам да съм кифла с айфон 6, по който само да викам "ало".
Наздраве! :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: