Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Виждам, че на циркулярчето се кефиме само аз и Shift-та. :rock:
Верно е до 25мм, но покрива всички дъски, ламперии, реже отвори удобно в гипсокартон и дърво (в тубата има примери), реже плочки- реже надлъжно, какво му трябва още на човек.
За над 25мм пускам акумулаторния (до 46мм) или герунга (ако е приложим), а за греди над 60мм сабления трион.
Shift - специалист
И още нещо-реже изключително гладко и право. Пробвах с водача да отрежа едно надлъжно парче 6см от дъска, като ползвах само означенията на водача без да меря с рулетка или метър преди това. Резултата - перфекно парче от точно 6см. :supz:
mitko64 - майстор
Kефя му се и аз, лани го оглеждах подробно, но за съжаление цената му не ме кефи. :-D
prascho - майстор
То сега има кредити като цената не те кефи.... Направо съм изненадан как в Лидл и Кауфланд не те посрещат на вратата 10 човека да те питат не искаш ли кредит.....Интересното е, че всички твърдят "кредит без оскъпяване", а като попитам: "на вас с какви пари ви плащат?" и всички мълчат.
prascho - майстор
Shift написа:
Човек ,къде ме хвърляш? Какви шкафове,какви кухни.... :? Може би не ме разбра - циркулярчето ми трябва за ЛЮБИТЕЛСКИ /по мои разбирания/ цели. Например откакто съм го взел си сложих допълнителен рафт в гардероба и намалих дълбочината на един пластмасов перваз под прозорец /рязах по дължина/. Не съм наивник и не мисля да правя мебели и кухни с този уред. Просто исках в някой случаи да замести зегето, което иначе бих ползвал. :wink: Ако един ден реша да правя нещо по-сериозно ще си взема нормален циркуляр. Засега нямам такива планове поради което не си взимам и нормален циркуляр.На всеки може да се наложи в един момент да си купи по-голям и мощен уред.Това значи ли, че се е набутал с първия? Ако е така дай направо да си купим всички профи машини и да се кефим,че стават за всичко. Аз не искам да съм кифла с айфон 6, по който само да викам "ало".
Наздраве! :partyman:
Аз искам да съм кифла, как да стана? :-D .
mitko64 - майстор
Явно, както всяко лято, скоро да очакваме това http://www.lidl.de/de/parkside-nass-und ... b3/p223740 . Аз два пъти я купувах, много яка машина. Скоро циклих едно дъбово стълбище, та по цял ден нямаше спирка за нея- само връзвах различните модели шлайфачки към нея.
israeli - специалист
Здравейте,
Lidl пускали ли са менгеме като артикул? Ако не са, от къде мога да си купя качествено, на прилична цена?
mitko64 - майстор
Пускали са, но виж отзивите viewtopic.php?t=47043&start=4720 . Търси по битаците българско, но вървят към 100лв.
gogosto - специалист
Здравейте, не можах да се сдържа и си купих Електрическото мече за боядисване. В България не намерих отзиви от форумите за него, но в руски форуми намерих доста за това мече на бош. Отзивите са - "че се работи бързо и чисто, ако имате излишни пари купете си го". Така, че аз се реших да го купя защото навсякъде съм на латекс, а тази дейност ми е много омразна. Сега се надявам малко да си улесня ремонтите. Първия ми ще бъде до месец така, че ще напиша какво ми е впечатлението тогава. Сега видях един недостатък - копчето за пускане на латекса е горе до мечето и когато сложиш дръжка трябва да се пресегаш за да пускаш латекс което е доста неудобно, но при тестовете ще разбера дали е така.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:) Честита покупка и да пишеш как е!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: