• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
Гост
От мен - негативен вот за електрически "Rider". Към 40 кинта беше преди 2-3 години. Капризен е към консумативи, в смисъл че е различен от Бош-овските. След около 10-ина пълнителя скоби (5-ци) му замина електрониката. Имам подозрението, че е един прост триак, но още не ми е притрябвал дотолкова, че да му го сменя :(
The_FAN - специалист
тия на БОШ съм сменил 5 или 6
А ги ползвам за алуминиев ръб за гипсокартон...
Невероятно но страшно попадение се оказа един такер на Rapesco
Продава се в Office 1 да не повярваш....
има сега и метален който може и по-добър да дойде даже
Цена на пластмасовия - 26лв. 5000 телчета- 7лв.
Мнооооого добро за работа
Наскоро си взех механичен такер, но имам проблем с консумативите - телчетата. Не мога да открия никъде подходящи, по размери широчина/височина ги има - 10/8, но са по тънки от оригиналните.
Някой знае ли производител или марка, които да потърся?
Последна промяна от sando на нед май 13, 2007 2:18 am, променено общо 2 пъти.
The_FAN - специалист
Не се смей но... виж в Office 1
имат страшно много видове в магазина на Джеймс Баучер...
UNIOR - модератор
"ТАШЕВ ГАЛВИН" - марката е "NOVUS" такерите на Спарки работят с тези скоби , те са по широки от тези на Бош
jordanil - специалист
аз имам метален на Rapid и съм много доволен ,но струваше 120 лв!
Anonymous написа:
От мен - негативен вот за електрически "Rider". Към 40 кинта беше преди 2-3 години. Капризен е към консумативи, в смисъл че е различен от Бош-овските. След около 10-ина пълнителя скоби (5-ци) му замина електрониката. Имам подозрението, че е един прост триак, но още не ми е притрябвал дотолкова, че да му го сменя :(
скоро си купих електрически такер на RAIDER за 35лв и консумативи . и съм си доволен.претъпицирах си гърнитурата и столовете в кухнята.ако ги бях дал на тапицир щеше да ми смъкне кожата а аз си ги направих за 35 лв плюс скобите за стотинки.
itibg - специалист
Аз подкрепям колегата jordanil - използвам ръчен метален такер Rapid (за кабели) и вече 4 години нямам никакви проблеми. Има периоди, когато го ползвам ежедневно и разбира се такива с по-рядка употреба, но досега служи вярно. Струваше 100 лева и има регулировка за силата на забиване на телчетата. Използвам го само с оригинални консумативи Rapid. :roll: Успешна работа, майстори! :)
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 2:35 am, променено общо 1 път.
pesho - специалист
евтин е, щото е пневматичен..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: