• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 24
Всички имаме коли, нали ?
montoya - майстор
nikolovvd написа:
Шумахер от Перник със софийски номера - изключително опасна комбинация! :lol:
Ето Шумахер от Пловдив, между Ямбол и Сливен преди магистрала Тракия!

http://vbox7.com/play:cebeb53c64
Това е адски опасно и не го понасям изобщо и когато ме изпреварват на такъв участък, отнасят страшни свирки, обаче не им пука. Най злобните катастрофи на такива места стават, щото ония хора отсреща имат две ленти и си изпреварват и изведнъж срещу теб идиот камикадзе. :?
nikolovvd - майстор
Това е изключително опасен участък. Десен завой и спускане след завоя - нулева видимост.
А отсреща като се натрупат няколко автомобила зад камион и тръгнат да изпреварват, в мястото от клипа се събират 4-5 превозни средства. При евентуална катастрофа става истинско меле, защото при челен удар с 90, двата автомобила от челния удар се завъртат и поминат всички и в трите платана.
crez - майстор
montoya написа:
Направи го публичен, че не може да се гледа
Публичен е. Това съм му задал.Интересно защо не се вижда от вас. При мен се отваря. Опитах да го публикувам като махнах "S", нонищо не стана пак.
inspo - майстор
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=35MeKkMOFJg[/youtube]

crez за да стане работата ползвай бутона youtube и махни някои символи от адреса на клипа.
Трябва да е така
Прикачен файл:
youtube.JPG
youtube.JPG (48.38 KиБ) Видяна 1220 пъти
Hoвoceлckи - майстор
То и Street View e хванал един (заблуден) :-D Ти излизаш от Лидл? Това шосе успоредно на булеварда не е ли по-нормално да е двупосочно като локално? Бая въртене трябва да се повърти докато се уцели как да се стигне до обект на тази улица :? На кръстовището с "Хр. Смирненски" обратният завой разрешен ли е?
inspo - майстор
Разрешен е.
Не е сложно, като идваш от града правиш обратен на светофара след кулите, ако си в посока центъра е лесно.
Нарушават тия които идват от зеленчуковата борса, щото са тарикати и не им се върти по гореописания начин.
Hoвoceлckи - майстор
... или са от "провинцията" :-D
Chefo77 - майстор
То няма особено значение дали са от провинцията или са от Варна - наглото си е нагло. Макар че вчера един шуменлия имаше голям мерак да ме накара да сляза с козия крак от колата - не стига че влязъл в насрещното, ами и се сърди защо не се отмествам, а трябва да ме заобикаля...
Иначе по правилник, локалното платно трябва да е с посока на движение като на основното.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 24

Тема "Клипове от видеорегистратори в България." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: