Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
peshaka11 - напреднал
Здравейте , онзи ден както си взимах душ и настъпих "сифона" и той помръдна , учудих се и го разчоплих с отвертка,той излезе и представляваше сифон за душ кабина с резба , набит в тази тръба и омазан със санитарен силикон.... изумих се(майстора е за бой), сифон просто няма (снимал съм го )
Дайте съвет как да процедирам , отдолу може и да има петно но не са се нанесли още съседи и няма как да разбера , искам да го оправя преди да си ремонтират и направят банята.
Благодаря!

Прикачен файл

IMG.jpg
kozl - майстор
Владо този сифон вероятно няма да се събере в съществуващия отвор.
Taka наречената тръба PVC коляно ли е и с какъв диаметър?
И не бързай да биеш майстора, да изясним ситуацията, че грешката може да е само във вида на силикона.
peshaka11 - напреднал
Довечера ще я премеря , умишлено е счупена тръбата в единия край(вижда се на снимката , за да може да влезе http://studiosense.bg/cms/core/get_img. ... .jpg&w=400 ето това нещо играещо роля на сифон.
kozl - майстор
Да това не е сифон, а само тапа към комплекта на сифона :lol:
И май пак ще сложиш такова оти предполагам размерите са малки и сифон нема да се побере.
peshaka11 - напреднал
Аз я върнах обратно и фугирах около нея не ме притеснява,че ще подлива около тръбата където е отчупеното парче, аз не искам да си имам разправии със съседи, склонен съм да къртя плочки за да се направи както трябва :(

Тема "Липса на сифон в банята." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: