Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Oх пак ли! Ще е от полза ако споделиш конкретни впечатления от някой лидълски продукт, а не да ме пращаш да пробивам бетон с БУР 150. На този влак съм се возил много отдавна. Дай някакъв аналог на перфоратор с 2Ah батерия за около 60 евро(това му е гига якото). Аз примерно на твоите ударни мога да препоръчам аналог от конкурентната бакалия Aldi за 150 euro https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba ... talnik-20/ .
kolcho - специалист
mitko64 написа:
Дай някакъв аналог на перфоратор с 2Ah батерия за около 60 евро(това му е гига якото).
Може ли някой гига яко да ми обясни защо му е на един домашен майстор, който пробива по две дупки на три години, акумулаторен перфоратор?
Може ли някой да ми обясни кой ще е този професионалист, който ще купи парксайдското изделие, при положение, че редовно / ежедневно/ се нуждае от такъв инструмент и го товари сериозно?
И накрая най-гига-якото: ако за домашните майстори с нормална психика и професионалистите подобна машинка е практически ненужна, кой, по дяволите, си дава парите за коментираната джаджа?
Сядам да мисля!

:rolleyes:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Седи си, аз щи обясня :-D Един домашен майстор не знае, че акумулаторен винтоверт не му върши работа. Така всеки в някакъв момент си купува. Другото е, че и полу-профи да се ползва не е зле. Евтинко, взимаш му здравето и вадиш следващия. Да не говоря,ч е по обекти инструмент се троши от простотия, а и се краде. Та файда си има
Ти какво измисли като седя :-)
mitko64 - майстор
Дайте конкретно колеги, кой модел какви косури има, споделете впечатленя от личен опит. Иначе гледаме картинки и съчиняваме. Аз поне като си купя споделям.
kolcho - специалист
n_a написа:
Ти какво измисли като седя :-)
Измислих, че не знам какво е "полу-профи".....мяза ми малко на "полу-бременна"...
:rolleyes:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Мой израз, сорка. Щи го преведа
Едно профи цял ден завива, полу-профи, му трябва по за малко, щото основно прави друго
Разбра ме, не се прави
kolcho - специалист
n_a написа:
Едно профи цял ден завива, полу-профи, му трябва по за малко, щото основно прави друго
Аааааа, така бива!
Обаче лицето mitko64 нещо не ми мяза на профи, дори на полу-профи не мяза, виж полу-бременен може и да го докарва гига яко, знам ли, зависи от бирата...
Има и нещо друго - клиентите нахитряха и взеха да се заглеждат в инструментите и оборудването на т.н. "профита", на които плащат. Част от тях буквално биха изгонили майстор с Парксайд в ръцете, та дори да е и от гига-яките :wink:
mitko64 - майстор
Kонкретно колега, конкретно! Или ти такива не купуваш.
jekasus - майстор
RAIDER PRO

Raider PRO е професионалната серия инструменти на марка Raider. Машините от тази серия се отличават с висока мощност, голяма ефективност на работа и качество, което отговаря на високи професионални изисквания.
Avas_co - майстор
Тук пак яко мерене на круши с ябълки е паднало.
Сега и за мен това аку "перфораторче" е пълен ташак, нооо да си ковнеш с него на жената някоя картина ще е в пъти по-добре от всякакви дрелки винтоверти аку или на мрежово.
Филма с дупчене на бетон/панел с дърта ловешка(тогава още не беше дърта де) дрелка съм го гледал още като дете, не е истина колко зор виждаше бащата за разни глупости да дупчи на майка ми и на комшии, и още по това време знам какво се случи с едно Хилти, което бащата донесе за една работа в къщи от работата му, ефекта беше УАУ.
На клипчето бляда дупчи Ютонг, от руския, малко по-плътен и сив от нашия, но си е газобетон.То ако така ставаше тая работа хората щяха да се занимават с перфоратори, да бе, да.
А, и аз съм изпадал в тая ситуация, но дайте да не месим Парксайд при профитата, за в къщи са си екстра, но до там.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: