Oх пак ли! Ще е от полза ако споделиш конкретни впечатления от някой лидълски продукт, а не да ме пращаш да пробивам бетон с БУР 150. На този влак съм се возил много отдавна. Дай някакъв аналог на перфоратор с 2Ah батерия за около 60 евро(това му е гига якото). Аз примерно на твоите ударни мога да препоръчам аналог от конкурентната бакалия Aldi за 150 euro https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba ... talnik-20/ .
mitko64 написа: Дай някакъв аналог на перфоратор с 2Ah батерия за около 60 евро(това му е гига якото).Може ли някой гига яко да ми обясни защо му е на един домашен майстор, който пробива по две дупки на три години, акумулаторен перфоратор?
Може ли някой да ми обясни кой ще е този професионалист, който ще купи парксайдското изделие, при положение, че редовно / ежедневно/ се нуждае от такъв инструмент и го товари сериозно?
И накрая най-гига-якото: ако за домашните майстори с нормална психика и професионалистите подобна машинка е практически ненужна, кой, по дяволите, си дава парите за коментираната джаджа?
Сядам да мисля!