• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Стефан - майстор
leonardo_vd написа:
Помисли ли за варианта "КЪЩА от Гипскартон" става много бързо и качествено.
И много скъпо! А бързото и качественото са спорни понятия, поне за мен. Още повече, ако се строи от фирма.
Тани - модератор
Стефан написа:
leonardo_vd написа:
Помисли ли за варианта "КЪЩА от Гипскартон" става много бързо и качествено.
И много скъпо! А бързото и качественото са спорни понятия, поне за мен. Още повече, ако се строи от фирма.
За скъпо , не знам и не мога да споря. Но Според мен зависи какво сравняваме .Ако говорим за шпаклована отвътре и измазана и топлоизолирана отвън стена , мисля че гипскартона печели по всички точки!Дори и цената!
Стефан - майстор
Ама, разбира се! И аз ако бях собственик на такава фирма, също бих защитавал със зъби и нокти бизнеса си! Как ще допусна някой да изказва различно мнение, и да ми подбива пазара?
Според мен, до услугите на фирми опират хора с неограничено количество финикийски знаци. А самата фирма ще просперира, ако работи бързо, качествано, и на конкурентни цени. Иначе не става.
Казах, че тия сглобяеми къщи са скъпи от собствено проучване в Асеновград. При положение, че там видях административен апарат в достатъчно количество, видях с какви материали работят, видях и цените на тия материали на пазара. И си направих някаква сметка. Мерси!
Тани - модератор
А ходил ли си в строителна фирма за "традиционно строителство" за да направиш разликата?

А за защитата на интересите е нормално - ти със зъби и нокти си защитаваш мнението без да печелиш нщо от това , та те..... :-D :-D
Стефан - майстор
Айде, айде! И Ние разбираме по нещичко. Няма смисъл от глупав спор.
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт или бутане на плоча на къща?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: