Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Аз пък да се оплача от пистолета за поливане на флорабест с 9 функции.11 лв струва,уж масивен,но като спра водата от него и изхвърча като тапа от шампанско.Не е от бързата връзка,че тя е на гардена и дори съм сложил кранче 1\2 и не изпуска.Пробвах и с евтини бързи връзки и тоя пистолет ме изкъпа яко,едвам щрака захвата.Като за капак като хвръкна се ожули на 2 места.Днес ще си искам парите,че ако си взема друг сигурно след време ще стане същото.
ESPACE - майстор
n_a написа:
gogosto написа:
n_a написа:

Даже аз не ремонтирам "райдери" . Извинявай, но
Е кой казва, че ги ремонтира в истинския смисъл на думата. Вчера Райдера му къртач - бил най големия на райдер на един месец след 4 бутнати бани и един селски кенеф спира да работи. Естествено, че не се носи в сервиза, а мина през мене прекъснат кабел до машината точно. Ремонта бе бръз и успешен. Ако отиде ротор и е истекла гаранцията отива за боклука. На този принцип се работи и явно е достатъчно изгодно с такива машини вместо да робува на марки и да я гледа всеки ден "къде са я одраскали работниците". Човека работи успешно от доста години, така че е доказателство.
Именно! С тези машинки така!
Щом ви кефи така да работите, кой съм аз да ви давам наклон. А за голямата майсторка дето "Даже аз не ремонтирам "райдери" поклон пред светлата мисъл да се изхвърлят още на втората седмица след покупката. Всъщност е абсолютно права.
Avas_co - майстор
mitko64 написа:
Никой не твърди че са пускали кобалтови( 5%), аз напоследък само такива си купувам, вярно са скъпи, но поне не се ядосвам за глупости. И аз имам синия комплект, водеха го с кобалтово покритие, другаде такъв термин не бях чувал. Стоеха едни такива лилав цвят, взех ги на промоция 30% за 14лв. Според мене не си заслужават парите, изпочупих половината. Металната кутия изглежда шик, но като я отвориш, опашките на свредлата пропадат отзад и запъват при затваряне, та се налага наместване на ръка. Имам естествено и всички там стъпсаловидни,конусни и прочие(мисля са Парксайд, а не пауерфикс), но мнение не мога да дам, още си седят в опаковките.
Някой да има спомен да са пускани тези битове http://www.lidl.de/de/powerfix-bit-/-bohrerset/p223692 ?
Хм, ползвам някакви свредла на Река май, с такъв лилав цвят, водят ги май ултра кобалт и съм много доволен от тях.
Малко по-скъпи са от масовите кобалтови, но аз съм по-доволен от тях.
Ползвам основно 3-4 мм. за някви дупчици да прекарам някоя свинска опашка или за пилотен отвор на някоя самопробивка основно в черно и понякога в инокс.Дупчат много добре, карат доста и трябва доста да се постараеш, че да счупиш свредлото.
М/у другото наскоро ми изпаднаха няколко чисто нови свредла от старите български, ми уникална работа.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ESPACE написа:
n_a написа:
gogosto написа:
Е кой казва, че ги ремонтира в истинския смисъл на думата. Вчера Райдера му къртач - бил най големия на райдер на един месец след 4 бутнати бани и един селски кенеф спира да работи. Естествено, че не се носи в сервиза, а мина през мене прекъснат кабел до машината точно. Ремонта бе бръз и успешен. Ако отиде ротор и е истекла гаранцията отива за боклука. На този принцип се работи и явно е достатъчно изгодно с такива машини вместо да робува на марки и да я гледа всеки ден "къде са я одраскали работниците". Човека работи успешно от доста години, така че е доказателство.
Именно! С тези машинки така!
Щом ви кефи така да работите, кой съм аз да ви давам наклон. А за голямата майсторка дето "Даже аз не ремонтирам "райдери" поклон пред светлата мисъл да се изхвърлят още на втората седмица след покупката. Всъщност е абсолютно права.
Хабиш се. Не разбирам чистата постотия и злоба. Досега евтин инструмент не ми се е повреждал. Купила съм ги с мисълта, че или връщам или хвърлям. Може би голямата майторка знае как да работи с машинки или пък точно голямата майсторка има голям късмет. Не знам. Излез от темата, щом така се дразниш, не искам да си докараш язва
dpp - специалист
МОмци, отлеснахте се.. :-D
Кажете мнение за ръчния циркуляр с шината?
Не мога да разбера потапящ тип ли е или обикновен, само шината на марковите е 200лв....
Аз имам голям на Макита, един такъв малък и лек би ми вършил доста повече работа мисля и особено със шина..
nikolson - майстор
То се вижда, че е потапящ. Трионът е изместен в края, за да реже покрай шината. Само че не виждам стяги. :?
mitko64 - майстор
To и в упътването не пише за стеги. Явно разчитат на някарва така наречена пяногума, отдолу на шината, срещу хлъзгане. Явно обаче си трябват стеги.
harvest - специалист
Термосмесителя е в мен,довечера ще го монтирам на термосифона–дали ще се справи с налягането от него и водопровода? :-D
pgt - специалист
harvest написа:
Термосмесителя е в мен,довечера ще го монтирам на термосифона–дали ще се справи с налягането от него и водопровода?
Айде чакаме отзиви :wink:
cholev - майстор
pgt написа:
harvest написа:
Термосмесителя е в мен,довечера ще го монтирам на термосифона–дали ще се справи с налягането от него и водопровода?
Айде чакаме отзиви :wink:
Докато чакаш отзиви смесителя ще свърши. Тичай и взимай.
Между другото са два типа - с чучур (за вана) и без. Аз докато 'чаках отзиви ' и този с чучура свърши и взех другия. Съпругата в началото се мръщеше. С какво щяла да пълни легена. после и мина и ползва директно душа

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: