Аз пък да се оплача от пистолета за поливане на флорабест с 9 функции.11 лв струва,уж масивен,но като спра водата от него и изхвърча като тапа от шампанско.Не е от бързата връзка,че тя е на гардена и дори съм сложил кранче 1\2 и не изпуска.Пробвах и с евтини бързи връзки и тоя пистолет ме изкъпа яко,едвам щрака захвата.Като за капак като хвръкна се ожули на 2 места.Днес ще си искам парите,че ако си взема друг сигурно след време ще стане същото.
n_a написа:Щом ви кефи така да работите, кой съм аз да ви давам наклон. А за голямата майсторка дето "Даже аз не ремонтирам "райдери" поклон пред светлата мисъл да се изхвърлят още на втората седмица след покупката. Всъщност е абсолютно права.gogosto написа:Именно! С тези машинки така!n_a написа:Е кой казва, че ги ремонтира в истинския смисъл на думата. Вчера Райдера му къртач - бил най големия на райдер на един месец след 4 бутнати бани и един селски кенеф спира да работи. Естествено, че не се носи в сервиза, а мина през мене прекъснат кабел до машината точно. Ремонта бе бръз и успешен. Ако отиде ротор и е истекла гаранцията отива за боклука. На този принцип се работи и явно е достатъчно изгодно с такива машини вместо да робува на марки и да я гледа всеки ден "къде са я одраскали работниците". Човека работи успешно от доста години, така че е доказателство.
Даже аз не ремонтирам "райдери" . Извинявай, но