Според мен не ти трябва никаква помпа, просто извикай някой, който разбира.Ама може да не ме взимаш много насериозно и да тръшнеш едни 500 кинта 

LazarGanev написа:Според мен не ти трябва никаква помпа, просто извикай някой, който разбира.Ама може да не ме взимаш много насериозно и да тръшнеш едни 500 кинтаЕ аз от такива дето разбират сега съм принуден да питам тука
 Ще пробвам паралелно първо поне имам нужните неща.
 Ще пробвам паралелно първо поне имам нужните неща.
aspirebg написа:Ама Вие тука май специалистите обичате повече да си чешете езиците и да гледате от високо отколкото да ударите едно рамо. И забравихте с какво име е този форумЕми да ти поясня, че тука никой не е длъжен да ти помага. Помолиха те за малко повече информация, ти се направи на тарикат. какво очакваш...?Мерси все пак на тези които стойностно отговриха.
aspirebg написа:Ама Вие тука май специалистите обичате повече да си чешете езиците и да гледате от високо отколкото да ударите едно рамо. И забравихте с какво име е този форумАма разбира се, как ще забравим - тук е форум "Направи сам" - защо да викаш специалист и да платиш 20лв, като можеш да се справиш сам, като монтираш помпа на всеки конвектор. Скоро попаднах на точно такива изпълнения - в единия конвектор вградена помпа, а другия пак захранен с отделна помпа, която обаче е захранена безумно от клемната кутия на котелната помпа - за да тръгвали заедноМерси все пак на тези които стойностно отговриха.
 . Да не говорим, че хидравлически двете допълнителни помпи са вързани недопъстимо в системата без хидравличен изравнител. Махнах двете помпи, поиграх си малко и системата работи перфектно без помпите
. Да не говорим, че хидравлически двете допълнителни помпи са вързани недопъстимо в системата без хидравличен изравнител. Махнах двете помпи, поиграх си малко и системата работи перфектно без помпите
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: