За светенето -светят, ама май са им криви сметките откъм охлаждане и максимален ток на диодите и затова бързо сдават багажа. Един да замине и край, а има и от тях яко гърмят - хвръткват даже и пътеките - опроводяването. И какво означава минава времето на светодиод. Ако го изпържиш - разбира се че ще е блиц-ефект. Имат си номинали и са по-дълготрайни от останалите светоизточници.
led-krushki.eu имат добри цени и безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
в момента 10w vtac е на 2.99 като навсякъде. преди тази промо съм купувал пак оттам на 3,85 лв при цена навсякъде около 4,50 лв.
аз подмених с китайчета изцяло нажежаемите жички на вилата и в къщата на село. 25 на едното място и над 40 на другото.
специално на вилата тока ми е слаб и понеже съм с много ламби при повече консуматори ставаше дискотека. сега го няма тои ефект и съм доволен.
в апартамента съм с над 20-ина осрам лед. цена по 3 на тази v-tac. купувах ги на промоции, част от метро, част от практикер.
до момента тук имам 4 броя фира е27. произведени в германия и румъния, мисля бяха. всичките от практикер. тези от метро на малкия цокъл е14 всичките са ок. големите още не съм ги върнал в практикер, че ме мързи. остава още време до изтичане на гаранцията.
засега ви так няма изгорял. малко се ползват, ама и да изгори, за мен си струва при 2 години гаранция.
да добавя, че на вилата сложих 15w в-так за външно ползване на терасите. около 10 кинта бройката. светят перфектно и една бройка осветява доста прилично 20-ина квадрата тераса.