estorm написа:На мен 1м ми осветява идеално 19м2Как ви стига толкова малко светлина? Аз сигурно съм сляп. Горе-долу на толкова голяма стая имам на тавана квадрат 2,50 х 2,50 общо 10 метра с 300 диода 5050 и пак ми е тъмно. Хем лентите са захранени във всеки ъгъл и пак не свети колкото ми се иска. Не мога да си представя с 1м лента колко ще ми е светло и се учудвам, че ти стига.
jordanvass написа:2835 лента е по-ярка от 5050. Много си зависи и от цветовете в стаята, мебелировката, как е насочена светлината и така! И разбира се си зависи и от това на всеки човек, колко му е достатъчно светло според неговите си усещанияestorm написа:На мен 1м ми осветява идеално 19м2Как ви стига толкова малко светлина? Аз сигурно съм сляп. Горе-долу на толкова голяма стая имам на тавана квадрат 2,50 х 2,50 общо 10 метра с 300 диода 5050 и пак ми е тъмно. Хем лентите са захранени във всеки ъгъл и пак не свети колкото ми се иска. Не мога да си представя с 1м лента колко ще ми е светло и се учудвам, че ти стига.