• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
То 35 квадрата с изолация само един квадрат си е направо гол тел. :lol:
:partyman:
Andri01 - майстор
Айде ,сега ще издрябняваме! Икономии бе браТчек! Пък и като го вземах служителката беше много по за гледане от кабела.! :partyman:
krasi92 - майстор
Че тегли и едно фото тогава :rock:
nikolov333 - майстор
То вече са модерни селфита-та...та ако правиш тури между вас и кабела.. :lol: :lol: :lol: :-D
Lautrec - специалист
Да точково. Вече на половина го сглобих, но още мъдрувам върху електрониката, а искам и да е евтина пък и с дисплей. :-D Иначе се получи много добре. Заварките са супер. А за кабела сега ме е яд още повече. Значи в друг магазин на ТНТ бяха много любезни. Купувах накрайници и други неща и пътьом ги попитах за кабел. Не стига, че щяха да ми го поръчат от склада, повтарям 1 (един) метър, но цената се оказа още по-ниска и от викиват. С тоя мой късмет повечето пъти така се получава. :lol: Ноооо, карай да върви. Ако пак ми потрябва знам къде да отида. В смисъл в кой от техните магазини. Впрочем цената в ТНТ-то е с 5-6 лв. по ниска от Филкаб. Страхотно зареден магазин, но там очевидно е за фирми или за големи покупки. :sad:
Avas_co - майстор
Lautrec написа:
Да точково. Вече на половина го сглобих, но още мъдрувам върху електрониката, а искам и да е евтина пък и с дисплей. :-D Иначе се получи много добре. Заварките са супер. А за кабела сега ме е яд още повече. Значи в друг магазин на ТНТ бяха много любезни. Купувах накрайници и други неща и пътьом ги попитах за кабел. Не стига, че щяха да ми го поръчат от склада, повтарям 1 (един) метър, но цената се оказа още по-ниска и от викиват. С тоя мой късмет повечето пъти така се получава. :lol: Ноооо, карай да върви. Ако пак ми потрябва знам къде да отида. В смисъл в кой от техните магазини. Впрочем цената в ТНТ-то е с 5-6 лв. по ниска от Филкаб. Страхотно зареден магазин, но там очевидно е за фирми или за големи покупки. :sad:
И ТМТ и Филкаб си работят основно с фирми, тоест Филкаб направо се чудя кой има нерви да работи с тях.
Магазина на ТМТ в Кършияка, мисля се водеше на Брезовска, си бачка и с крайни клиенти, и са ОК.Сега и там са малко бавни, но в сравнение с Филкаб...тия са уникум.
А, за цени последно за някакъв кабел за удължител 4 по 2,5 мм. взех доста по-добра цена в Маркита, разликата в цената с Филкаб беше в порядъка на лев за метър за абсолютно еднакъв кабел, един и същ производител, пък Маркита-Филкаб.
  • 1
  • 2

Тема "Многожичен кабел 50 мм² в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: